Fısıltı HABERLERİ
HV
20 NİSAN Cumartesi 07:44

SİYASETTE ÇİRKİN TUZAK!

İbrahim Erdem Karabulut. Gazateci- Yazar TV Proğ
İbrahim Erdem Karabulut. Gazateci- Yazar TV Proğ
Giriş Tarihi : 07-10-2022 11:45

SİYASETTE ÇİRKİN TUZAK!

Ülkemiz neredeyse her taraftan kuşatılmış bir durumdayken Türkiye üzerine oynanan oyunlar âdeta ulu orta artık konuşulduğu bir dönemde muhalefet partilerinin sergilediği tutumu Türk milleti asla unutmayacaktır.


Bir Arap baharıyla bir çok ülkede sadece alt yapı zenginliklerini kullanıp ülkenin kendi himayelerinde olmasını sağlamak için adeta kana susamış canavar gibi hareket edip Mısır, Tunus, Fas, Cezayir, Libya, Afganistan, Suriye üzerinde şeytani planlarını oynarken bizim siyasi muhalefet partileri ise ülkede iktidarı devirmek için aynı iştahla çalışıyorlar.  


Kan gölüne çevrilmiş komşu ülkelerimizde oynanan oyunları görmek, tedbir alınması için hükümet ile ortak hareket etmeleri gereken muhalefet hükümetin başarısız olması için elinden geleni yapma girişimini Türk toplumu nefesini tutmuş olarak izlemektedir.  


Kan gölüne dönen sınırlarımızdaki ülkelerin yaşadığı iç savaştan yaşam mücadelesi için kaçtıkları ülkemizde devlet ve hükümet meselelere bir devletin bakması gerektiği gibi bakarken muhalefet âdeta gelen herkesi potansiyel örgüt elemanı olarak görüp, Yunanistan gibi ülkemize giriş yapanları Ege denizinde çoluk, çocuk demeden boğmak, yok etmek gerektiğini savunur hâle gelmiştir.


Aynı coğrafyada binlerce yıl yaşadığımız ve kültürümüzün, genlerimizin değişmediği ortadayken sığınmacıların ülkelerinde durum düzelene kadar konuk olarak kalmalarına tahammülsüzlük son noktaya gelmiştir.  

Ülkemizde 15 Temmuz hain kalkışma ile devletimizi çökertmeye çalışanlara kontrollü darbe diyenler, AB ve ABD'nin ülkemizin sınırlarında bir devletin ordusuna yetecek silah mühimmat ile eğitilip donatılan PKK örgütüne kurulmak istenen sözüm ona devletçik için ülke içerisinde adı muhalefet olan hiçbir siyasi partiden ulusal ve uluslararası arenada hiç ses çıkarmamaları düşündürücüdür.

Etrafımızı kuşatan savaş çığlıkları atan açlıktan yorgun düşmüş olan Yunanistan ABD yi arkasına alarak adaları silahlandırıp bize gözdağı verirken, Ermenistan ise Rusya hamiliğinde Karabağ'dan vaz geçmediğini adeta haykırırken bu konuda sesi, projesi, söylemi olmayan tüm muhalefet partileri nedense ülkemizdeki en büyük sorunun Suriye Lideri Esad ile görüşmek olduğunu savunarak iktidarın Esad'dan âdeta özür dilemesi gerektiğini savunmaları adeta akıl tutulmasıdır.

ABD Başkanı Coe Biden Henüz ABD başkanlık seçimleri sürecinde seçildiği takdirde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan için "onu devireceğiz, ekonomik baskı ve muhalefete maddi manevi ve siyasi destekle yapacağız" ifadesi hâlâ gündemdeyken ülkemizin ana muhalefet parti liderinin ABD seyahati için hazırlık içinde olması Türk milleti tarafından yakından takip edilmektedir.

Ülkede  seçilmiş bir Cumhurbaşkanı için bu kadar plan ve projenin dışarıdan yapılmasını anlayan toplum içimizde kurulan sinsi tuzak ve planların hesabını 2023 seçimlerinde sandıkta çok net verecektir.

İbrahim Erdem Karabulut.

YORUMLAR