Fısıltı HABERLERİ
HV
20 NİSAN Cumartesi 15:33

Sinan Oğanı Dinlerken,

Ahmet AYDIN ( YAZAR )
Ahmet AYDIN ( YAZAR )
Giriş Tarihi : 23-05-2023 14:46

Sinan Oğanı Dinlerken,

        Gün bugün. Saat beş. Sabırsızlıkla bekliyorum Oğan Beyin açıklamasını. Bu saate kadar bir çok senaryolar yapıldı. 
    ●Oğan Millet İttifakını destekleyecek,
    ●Oğan, Cumhur İttifakını destekleyecek veya
    ●Oğan, hiçbirini direk desteklemeden halkı kendi iradesine bırakmak. Hatta ben de bu üçüncü tercihe bırakmıştım. 
    Saat beş. İşte Oğan mikrofonların karşısına geçti ve konuşmaya başladı. Beş, altı sayfalık basın açıklaması. Önce yadırgadım doğrusu. Neden iki cümlelik açıklama altı sayfalık konuşma olsunki, diye düşündüm.
        Ancak gerçekten Sinan Bey için oldukça yorucu fakat milletimiz için rahatlatıcı, oldukça ferahlatıcı oldu ve Cumhur İttifakı adayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini ve kendi seçmeninin de Cumhur İttifakı adayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğine inancı olduğunu söyledi. 
        Sinan Bey tam bir devlet adamı gibi konuştu. Anlaşılan ekibini iyi kurmuş, ekibinin başında. Ordan burdan delme takma, derleme toplama değil. 
        Sosyal medyanın bugüne kadar Sinan Oğan Bey hakkında karalama kampanyasını anlamış değilim. Neler söylenmedi ki. Gerçek dışı karalamak için söylenilenlere karşın Sinan Oğan Bey o kadar bunalmıştı ki, "CEHENNEMİN KAPILARINI KAPATACAĞIZ ONLARA" demişti birilerini kastederek.
Sinan Oğan Bey kimdir?
    ●Sinan Oğan, "Milliyet "Sosyal Bilimler", 1992 yılında Marmara Üniversitesi "Akademik Üstün Başarı" ve Ekoavrasya Derneği "Türk Dünyasına Hizmet" ödüllerinin sahibidir.
    ●Sinan Oğan, Azerbaycan Terakki Madalyası ve
    ●Sinan Oğan, Kazakistan Devlet Nişanı ile ödüllendirildi."
   
        Sosyal medyanın böyle bir kişi için linç girişimli karalama kampanyası yapmasını anlamış değiliz. Sosyal medyanın haksız yere yalanlarla, gerçek dışı karalamalarla, iftiralar atarak insanları yanıltarak haksız kazanç elde etmesi külliyen haram paradır. O sosyal medya sahiplerini, bu yolla elde ettikleri kazançları hem bu dünyada hem de ahirette rezil rüsva edecek. Çoğunun bedduası, ÂH'ları onları perişan edecek. 
        Tabiki bunlara kananlar, bunların uydurma haberlerinin peşine düşenlere de aynı akibet olacak diyoruz.

Her şeyin üstünü ört, sineye çek,
Vatana ihanetin değil bir tek,
Türkiyem, ne güzelsin dünyada yek,
Rehavet yok, durmak yok, seçime dek

Ahmet Aydın*

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI NAMUS NAMUS-U EKBER (Cebrail A.S.) Erkek ile Kadın Ey Esirgeyen Bağışlayan Malikül Mülk Allah'ım, (C.C) ----Ahmey Bey Aç Gözlü! Meyveli Ağaç Gibi        Sabahleyin telefonum çaldı. Telefonu açmakta geciktim. Baktım arkadaşım. Whatsup'ta mesajı var.    -"Bugün müsait misin". Cevabım, Yarın Son Gün        Bugün mutluyum. Bugün daha umutluyum. İnsanlar kazanacak. İnsanlık kazanacak diyorum. Çabalar, gayretler boşa değilmiş. Tam da olması gereken yerde. Çoğu insanın arayıp da bulamadığı, ihtiyaçlarını gider Tövbe        Bugün evde hapis kaldım. Hapis diyorum. Yanlış anlaşılmasın. Rahatsızlığım beni eve hapis yaptı. Lakin bazen evde hapis kalmak da hayra vesile olabiliyor.         Şansımıza HUD SURESİ. Üçüncü ayetinde güzel yaşa Meyveli Ağaç Gibi        Sabahleyin telefonum çaldı. Telefonu açmakta geciktim. Baktım arkadaşım. Whatsup'ta mesajı var.    -"Bugün müsait misin". Cevabım, O Benim Pilanım        Soğuk bir gün. Dışarısı buz kesiyor. İşyerlerinin kapısı soğuk girip de sıcak kaçmasın diye kapalı. Arkadaşımla sözleştiğimiz gibi,   -"Seni binamızın önünde, dışarıda bekliyorum"dedim.  Azîzim, Kadınlar Anadır Olmaz Böyle Şey Çiçek Onlar Hatır İşi Hızlı Gitmek Lazım Kapat! Dinleme! Ya BAL Ya da YAL Bilinciniz Yerinde mi? Ateş Bacayı Sarmadan Tarih Unutmaz Ne Oluyoruz Ya Hu! Böyle Olur mu? Nereye Gitti? Böyle Olur mu? Unutmayın Şükür Rabbime Dikkat! Kedi Var Bir Daha Düşünün Almaz, Çalmaz, Doğrultmaz Kara Yusuf'un Torunları Bir Askerin Günlüğünden Misafir odasının da ışığı yanıyordu. Soran Çocuk: "İyi bilirirdik, İyi bilirdik İyi bilirdik." İman Gücün Var Akıllı mı, Akılsız mı? O Şimdi Cennette Hoş Suluklar Boş AĞAÇ DİKİN, YA DA... Alimler Ölmez Selam Sana Üç Ayetel Kürsi Galatasay'lıydım Susmasam Nere Baksan Gül Açıyor Biraz Sabredin Eğlence Değil Şükretmek ve Şükretmek Bıkkınlık } "HEZİMET" tir Markamız "Türkiye Yüzyılı" Müslümanı Sevmez SÖYLEYİN YAHU, NE YAPTI SİZE BU ADAM?.. SÖYLEYİN YAHU, NE YAPTI SİZE BU ADAM?.. Sizin İçin Yaşarız Yaşı Küçük Kendi Büyük Kulluk Yaraşır Sana, Sanki 33 Yaşında Emmi Dayı Geceleri saymazsanız 30 Tebrikleşme Günümüz. Baksana Birlikten Kuvvet Doğar Ayakkabılarını Çıkar Durup Düşünün Hayırlı Ola Inşallah Kolay Kıl Allah'ım . Eline Koluna Diline Sağlık İşini Takip Et Gençlerin Var Senin O ALLAH Kİ,