Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 10:19
1 Advert

Sedat PEKER Susturulmalıdır.

İbrahim Erdem Karabulut. Gazateci- Yazar TV Proğ
İbrahim Erdem Karabulut. Gazateci- Yazar TV Proğ
Giriş Tarihi : 05-09-2022 14:48

Sedat PEKER Susturulmalıdır.

Devlet zarar görmeden, millet devlet sırrı niteliği taşıyan bilgi belgelere şahit olmadan önlem alınmalıdır.

Sedat Peker Susturulmalıdır.

Sedat Peker iktidar içerisindeki kirli savaşın adeta kurbanı seçilerek sürgün edilip yurt dışına çıkışı sağlandıktan sonra hakkında arama kararı çıkartılarak mahremi olan ailesinin yaşadığı haneye yapılan polis baskını sonucu ailesine yapılanların bardağı taşırdığı son damla ile ilk önce bu olayın müsebbibi olarak hedefe koyduğu içişleri bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan açıklamaları ile işin içinden çıkılmaz bir gündem yarattı.

İktidarın kıyısından köşesinden tutarak yapılan ihalelerdeki yolsuzluklar ile başlayıp maaşa bağlanan AK Parti vekilleri ile eski içişleri bakanı Mehmet Ağar'ın devletin içerisinde hakim olduğu grup, kişi, kişiler ile yaptığı ahbap çavuş ilişkileri, derin devlet yapısı, cinayetler, soyulup soğana çevrilen iş adamlarını ifşa ile devam etmesi başta Türkiye Olmak üzere dünyada şok etkisi yarattı.

Beşli çete olarak adlandırılan iş dünyasında her devlet ihalesini alan hatta açıkça milletin " A.... Koyacağız" videoları yayınlanan akrabası olan Mehmet Cengiz'in 5 Milyon dolar aldığı dönemin başbakanı Mesut Yılmaz'a aracılık yaptığını, iş insanı olarak büyümesi için (SİMTEL) gibi bir fabrikayı bila bedel verdiğini açıklaması Sedat Peker'in gemileri yaktığını gösteriyordu.

Polemiğe girmeye kalkan gazeteciye verdiği seks videosu yanıtıyla medyanın yüreğini ağzına getirmiş olması ülkedeki kirli ilişki yumağının neredeyse bütün iplerinin kendi elinde olduğunu gösteriyordu.

Peker Ülkesine sevdalı birisi olarak olumsuzlukların neredeyse tamamını not almış ve aldırmış biri olarak zamanı geldiğinde temiz toplumun oluşması için düğmeye bastığını sanki önceden hazırlamış biri olarak artık dünyada 40 milyon kişinin paylaşımlarını beklediği biri olarak görülüyordu.

Denizdeki en büyük halkaları ifşa ederek küçük halkalara yaklaşıldığı anlaşılan Sedat Peker için, araya aracılar sokularak konuyu kapatma hususunda rica edildiği ifşa ediliyor, sonuç alınmayınca yaşadığı ülkedeki devlet adamları ile uluslararası diyaloglarla susturulmaya çalışılıyor olması sonuç vermiyordu.

Sedat Peker kendisine getirilen video yayınlama yasağı karşısında farklı hesaplarla ifşalarını sürdürüp her konuştuğunun arkasında durarak anında belgelendirip istendiğinde istenen makama gerekli bilgileri, belgeleri vereceğini ifade etmiş olsada hiç bir ilgili kurum bu konuların aydınlatılması için harekete geçmiyor du.

İlk paylaşımda ağır hakaretler karşısında sorumluluk hissiyatıyla içişleri Bakanı TV ekranlarında konuyu aydınlatmak için konuşsada ardı arkası gelmeyen açıklamalar gün geçtikçe ülkede şaşkınlık yaratacak derecede iz bırakıyordu.

ABD başkanı Coe Biden "Ben başkan olursam Erdoğan'ı savaşla değil ülkedeki muhaliflere vereceğim destek ve ekonomik baskılarla devireceğim" söylemiyle başkan oluşu ülkemizdeki Muhalefet partilerinin iktidar yolu gözüktü diyerek ellerini ovuşturmaları çabasız kalacağı düşünüldüğü bir anda Sedat Peker'in açıklamaları millete adeta bomba etkisi yarattı.

Sedat Peker artık susturulmalı dır.

Sedat Peker halkayı gittikçe daraltıyor, son yaptığı paylaşımlar ile Hasan Yeşildağ, Fahri Kasırga, Doğu Perinçek, Ethem Sancak gibi isimlerin devlet içerisinde yaptıkları operasyonlar gösteriyor ki tuğlanın bir kaçı daha çekilince işte kıyametin kopacağı an o' an olur.

Sedat Peker seçimlere iki ay kala yapacağı açıklamalar ile Joe Biden ve muhalefetin yapamadığını yapacaktır.

Yıllarca Erdoğan'ın gölgesinde özel kalem müdürlüğü yapan, başbakanlık yapan, bakanlık ve milletvekilliği yapan ayrıldıktan sonra yediği ekmeğe adeta ihanet ederek karalama kampanyaları Peker'in yapacağı ifşaların yanında hiç bir anlam taşıyamayacağı görülmektedir.

Sedat Peker artık susturulmalı dır.

Necip Hablemitoğlu cinayeti azmettiricisi olarak hakkında yakalama kararı çıkartılan Levent Göktaş'ın evden saçını tarayarak çıktığı görüntüyü paylaşabileceğini söyleyen Sedat Peker yurt dışında aranan biri olarak bu bilgilere sahip ise eğer Peker derhal susturulmalı dır.

Dün devletin içerisine sızmış devletin tamamını kontrolüne geçirmek isteyen FETÖ terör örgütünün Cumhurbaşkanlığı yaverliğine kadar sızıp adeta silahının ensesinde olduğu bir yapıyla verdiği mücadelenin aynısını devletin içerisine sızmış iş adamı, baron, mafya, çete, ihaleci, çıkarcı, faizci, ve derin yapı süsü verilmiş kim varsa mücadele ederek savaşı başlatmalıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu açıklamaların gereğinin yapılması için bizzat cumhuriyet savcılığına şikayette bulunmalıdır. Devletin içerisine çöreklenmiş bu asalakların sökülüp atılmasını sağlamalıdır.

Bu dirayet kendisinde Türkiye başta olmak üzere dünyadaki en deneyimli siyasetçi ve en tecrübeli devlet adamı olarak vardır. 

Yetki konusunda ise böyle bir operasyonu başlattığında ise belki AK Parti içerisinde burnunun dibinde olan kişilerde zarar görecek durumda olacaktır.

Fakat %52 ile seçilmiş bir Cumhurbaşkanı değil %80 ile 2023 seçimleri alacağı gerçeği apaçık ortadadır.

Peker derhal susturulmalı dır.

Devletin üniter yapısı 1000 yıllık geçmişi olan Türk devlet geleneğinin devlet aklı ile hareket edilerek yolsuzluklar, çete ve mafya ilişkileri, çıkar amaçlı cinayetler devletin kazanımlarını götürmemeli 25 yıllık devlete ve millete yapılan hizmeti bitirmemeli dir.

Peker derhal susturulmalı dır.

Peker için önünde el pençe divan duran, ondan maaş alarak hayatını idame ettiren, korkudan bilgi sızdıran, sempati duyduğu için yanında bulunan, taşeron mafya tehditleri, yaşadığı ülkeye siyasi baskı yapılarak değil, hatta bir taşeron örgüt ile öldürülmesi dahi Sedat Peker'i susturmaz, susturamaz.

Sedat Peker'in tek bir yumuşak karnı vardır ki bunu yakın tanıyan herkes bilir  o' ise Vatan, Millet, Devlet sevgisidir. Peker ülkesine sevdalı olduğuna inandığı, vatana ve millete bağlılığında asla şüphe duymadığı bir ilgilinin samimi söylemi ve telkini ile susturulabilir.

Peker şimdiye kadar kazanımı olan her türlü maddiyattan feragat edecek gerektiğinde çocukluğunda yaşadığı yokluğu tekrar yaşayarak hayatını idame ettirecek bir kararlılık gösterecek yapıya sahiptir.

Ülke kurulduğu günden bugüne sürekli kene gibi her dönem hükümetlerin etrafında yapışıp kalan bu asalaklardan partili, partisiz kim varsa temizlenmeli ve bir sonraki hükümetler içerisine sızma girişimini yapamayacak kadar önemli tedbirler alınmalıdır.

Bunu yapabilecek devlet adamlığı, siyasi deneyim ve tecrübe ülkemizi yöneten Cumhurbaşkanı Erdoğan' da fazlasıyla vardır.

Temiz toplum, geleceğe umutla bakmak, çocuklarımızı yaşanabilir bir ülke içerisinde yetiştirmek umudu ile, kalın sağlıcakla.

İbrahim Erdem Karabulut.

Gazateci- Yazar TV Proğramcısı

info@haberpars.com

YORUMLAR