Fısıltı HABERLERİ
HV
19 NİSAN Cuma 09:52

Cildim ve Ben

Zeynep Eylül SEVİM ( GÜZELLİK UZMANI )
Zeynep Eylül SEVİM ( GÜZELLİK UZMANI )
Giriş Tarihi : 05-09-2022 15:17

CildimveBen

Cilt Tipleredavisi nedir: Ozon tedavisinin cilde faydaları nelerdir?

3 DK.

Ozon tedavisi nedir: Ozon tedavisinin cilde faydaları nelerdir

100

Ozon gazının cilde faydaları keşfedildiğinden itibaren güzellik dünyasında ozon terapi uygulaması sıklıkla kullanılıyor. Eminiz sen de güzellik merkezlerinde, cilt bakım uygulamaları arasında ozon terapisini duymuşsundur. 

Ozon terapisi cilt bakımında hangi amaçlarla kullanıldığını anlatıyoruz. Kan dolaşımını arttırarak cildin yenilenmesini sağlayan bu işlem, her cilt tipi için uygun. Daha temiz, fresh, genç ve pürüzsüz bir cilt görünümü için ozon tedavisi uygulamasını detaylıca seninle paylaşıyoruz. 

Ozon tedavisi nedir?

Ozon tedavisi nedir?

Ozon cilt bakım uygulamasında, ozon gazı kullanılarak cildin yenilenmesi ve daha pürüzsüz görünmesi amaçlanıyor. Aslında ozon tedavisinin tarihine baktığında oldukça eski bir yöntem olduğunu görebilirsin. Günümüzde ozon tedavisi, cilt bakımında ve cildin kendi kendini yenilemesinde aktif görev alıyor. 

Ozon tedavisi kişinin ihtiyaçlarına göre farklı farklı yöntemlerle uygulanabilir. Bu uygulama en çok cilt gençleştirme ve selülit tedavisinde ön plana çıkıyor. Daha pürüzsüz vücut ve cilt görünüme kısa yoldan sahip olmak isteyenler ozon tedavi seanslarına katılıyor. 

Ozon tedavisinin faydaları nelerdir?

Ozon tedavisinin faydaları nelerdir?

Ozon tedavisinin faydalarından önce kısaca bu uygulamanın nasıl çalıştığını kısaca anlatalım. Ozon, vücuttaki beyaz kan hücrelerinin arttırılmasını sağlayarak vücudun savunma sistemini güçlendiriyor. Beyaz kan hücreleri, hücre oluşumunda ve hücrenin işlevlerini arttırmada aktif bir rol üstleniyor.

Ozon tedavisinin faydaları arasında ilk göze çarpan daha sıkı ve pürüzsüz bir cilt görünümü oluyor. Beyaz kan hücrelerinin artmasıyla hücre ve dokulara giden kan dolaşımı artıyor ve cilt kendi kendini yenilemeye başlıyor. Ozon tedavisinde cilt kusurları, lekeler ve ince çizgiler onarılıyor ve cilt adeta yepyeni bir görünüm kazanıyor. Ozon tedavisi yaptıranlar cildinin daha yumuşak ve genç göründüğünü söylüyorlar.

YORUMLAR