Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 08:45
1 Advert

MOR EŞARP VE SIRLARI !

Hayrettin BULUT
Hayrettin BULUT
Giriş Tarihi : 24-10-2022 10:38

MOR  EŞARP 
VE SIRLARI !

Sevgili okurlarım, şimdi  sizlere gerçek bir hayat oykusunden alıntılar sunacağım. Bu  öykünün asıl baş kahramanı kıymetli yazar arkadasim ,
Sn  ESMA ERVRENSEL'li dinleyelim öyküyü  "MOR  EŞARP "
İsimli öykü kitabında bulacaksınız.

Ben size ilk gün önce More şart nasıl doğdu onu anlatmak istiyorum 1979 yılında yaşadığım Sırrı 42 yıl saklayıp Ondan sonra herkes de bu sırrı paylaşma yolculuğu fuarlar ve mor eşarp hem küçüklere hem büyüklere hitap eden birebir kendi Yaşadığım bir dramdır.

 Bu kitapta 9 yaşındaki Esma ile 51 yaşındaki Esma'nın duyguları var hem çok masum olan Esma anne Hatta babaanne olan Esma'nın Herkesin kendine küçük bir pay çıkaracağı bir hikayedir.

 70'li yılların aile komşuluk ve arkadaşlık bağlarıyla harmanlanmış işinizi ısıtıp sizi o günlere götürüp yaşatacak güzel bir öykü kendinizi bir anda hikayenin kahramanlarıyla yaşarken bulacaksınız .Tabii ki yaşanmışlığın getirdiği acılar da mevcut hikaye benim olduğu için güzel olduğu için okumanızı tavsiye ederim.

Benim Hikayem! kendisi ince yüklü ağır bir kitap 42 yılın ağırlığını taşıyor.

Biraz da fuarlar hakkında konuşalım ben 51 yaşında yazar oldum kitabımı bir şekilde duyurmam ve okurseverlere ulaştırmam gerekiyordu çevre tanıdıklar ya da internet bunun için yeterli değildi okuyucu ile direkt buluşturmanın yoluydu fuarlar Öyle de oldu Kırıkkale Çerkezköy Bursa TÜYAP Turgutlu Akhisar fuarlarında kitabımın ilk baskısı 3 ay gibi kısa bir sürede bitti geri dönüşler çok güzel ve ikinci kitap merak ediliyor Mayıs sonu kitabımızın ikinci baskısı çıktı O da Çorlu Samsun TÜYAP ve Elazığ kitap fuarlarında yarısı okuyucuyla buluşmuş durumda gelelim fuarların Güzelliğine ve zevkine okuyucuyla birebir buluşup söyleşi yapıyorsun kitabının tanıtımını kendin yapıyorsun Yeni yazar arkadaşlarla tanışıyorsun kimi ile dost oluyorsun kardeş oluyorsun Can oluyorsun herkesle.

Farklı kimi Şair kimi polisiye kimi Roman kimi biyografi yazarı birçok yazarla tanışıyorsun imkan dahilinde yazarlar imza günleri ne katılıyor kitap yazmak ve satışı kesinlikle kazanç yolu değil yazarak kalan manevi bir keyif okuyucu ile birebir buluşmak ve geri dönüşler Bu da her şeye değer emin olun okuyucularından Çok samimi dostların oluyor ben bir kitap kurdu olarak hep standında dış kısmında oldum ama standın iç kısmı kocaman büyülü bir dünyaya açılıyor ve insanı içine çekiyor İyi ki bu dünyayı geç de olsa gördüm ve yaşadım bu anlamda bana desteğini esirgemeyen Göl kitap Yayıncılık sahibi Ünal kar hocama teşekkür ederim
"MOR EŞARB'ı ulaştıracağım en son okula kadar fuarlara devam edeceğim.

"Buyurun benimle ve
MOR ESARP 'LA  büyülü yolculuğa Sevgilerimle 
YAZAR
ESMA  EVRENSEL "

Hayrettin Bulut

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI YAŞAMAK YAŞATMAK İSTİYORUZ KORKMA  !..  DEPREM DEĞİL BİLİNÇSİZ YAPILAŞMA İNSANI ÖLDÜRÜR!  SEVGİ KARŞILIKSIZ İLAÇTIR  !  Haydi Bursa şimdi birlik zamanı.Bursa için el, ele Cumhuryet Halk Prtisi inegöl ilcesinin kıymetli üyeleri .  UĞURLAR  ÖLMEZ  !  DOĞAYI SEV ORMANLARI KORU !  Basın Milletin Ortak Özgür Sesidir Üyesi Olduğum      EMNİYETLİ HAYAT DERNEĞİ'nin BURSA'NIN  İLMEK İLMEK SEVGİSİ TÜM YURDU SARACAK.  ATATÜRK  KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR GÜN GELE  HARMAN OLA SARIKAMIŞ YA İSTİKLAL YA ÖLÜM SANATLA BULUŞAN ELLER OYMA SANATÇISI  AHMET USLU  BURSA BURSA'DAN  KARS'A İLMEK İLMEK SEVGİ KÖPRÜSÜ  OLGUN OKTAY DEMİRCAN İLE  DENİZLİ'DE DEĞİŞİM  ZAMANI EY İNSANLIK!...  KADIN OLMAK SUÇMU?  BU  ÇOĞRAFYADA.  BAŞ ÖGĞRETMEN  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ATATÜRK DİYOR 'Kİ!  YURT SULH, CİHANDA SULH...  SÜRGÜNDE KAYBOLUP GİDEN HAYATLAR AHISKA!  "Unutma, unutturma" GAZİ MUSTAFA  KEMAL ATATÜRK Ulusların  milli kahramanları vardır.  BURSA'NIN UMUDU  İLMEK İLMEK  SEVGİ GURUBU  !  İLELEBET YAŞASİN  CUMHURİYET!  CUMHURİYET VE KADIN!  EL ATKI YAŞASIN  LANETLİYORUM! Muhtar Küçük Ağa Büyük Taarruz ve Başkomutan BURSADA BAL GÖÇ RUZGARI BURSA'NIN HOŞ SEDASINDAN GÜZEL NAĞMELER YAŞANTIMIZI ŞEKİLLENDİREN KADINLAR ! İLK ADIM 19 MAYIS BURSA'YA BAHAR ÇOKTAN GELMİŞ ! HAYIRLI RAMAZANLAR! BEN ANA 'YIM ! ÇÜNKÜ BİR KADINIM! ÜLKEM RANTA KURBAN GİTMESİN GEÇMİŞ OLSUN ÜLKEM ! ZEYTİNİN MUCİZESİ ALTIN YÜREKLİ KADIN ! SESİM OLURMUSUN DÜNYA DUYSUN ! SİYASETTE CESUR KADIN ! BULUT KADIN SİZLERLE !.. UNUTMAYINKİ SEVGİ İLAÇTIR! BAŞ ÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL SEVMEYİ UNUTTUK GALİBA! ŞİİRE KADIN'CA DOKUNUŞ! MİLLİ KAHRAMAN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ONLARIN ADI Z KUŞAĞI 29 EKİM YAŞASIN CUMHURİYET ! ŞAİRCE "EZELDEN YARALI"! DUNDEN BUGÜNE KADRO ! TOPRAĞIN ELLERİ ! ANADOLUDAN BİR SELAM VAR ! EĞİTİM CİDDİ . MİLLİ MESELEDİR ŞAKAYA GELMEZ! NERESİNDEN BAKARSANIZ ! SANAT'TA KADIN ESİNTİSİ ! YURTTA SULH CİHANDA SULH! KURTULUŞA GİDEN YOL 30 AĞUSTOS BÜYÜK TAARU ŞANLI TARİHİMİZ ANAFARTALAR KANAYAN YARA EMLAK PİYASASI ! SINIR ÖTESİNDE ATATÜRK KİMDİR!