Fısıltı HABERLERİ
HV
19 NİSAN Cuma 18:27

Her Gün Durmadan Küfrediyorum.

İbrahim Erdem Karabulut. Gazateci- Yazar TV Proğ
İbrahim Erdem Karabulut. Gazateci- Yazar TV Proğ
Giriş Tarihi : 24-10-2022 10:28

Her Gün Durmadan Küfrediyorum.

Asla Vazgeçmeyeceğim Ülkeye İhanet İçinde Olan Herkese Rütbe Makam Mevki Ne Olursa Olsun Bu Tip İnsanlara Sürekli Küfredeceğim.

Türk milletinin hakkını yiyenlere, soyup kaçıp doyanlara, Allah korkusu olmadan çalanlara, talanlara, savuranlara, kayıranlara tereddütsüz küfrediyorum.

İhale vurguncularına, devlet soyguncularına, kendisini adam yerine koyup liyakat sahibi olan insanları koltuklarından edip onların hakkına tecavüz ederek üç dört maaş alanlara istisnasız küfrediyorum.

Liyakatsiz olup ehliyetsiz olup doldurduğu koltuğu sadece kendi menfaat ve çıkarları için kullanan kendi vicdanlarında kendilerininde beceriksiz liyakatsiz olduğunu kabul ettiği halde o koltuğu işgal, meşgul edenlere küfrediyorum.

Sadece imkanları var diye TBMM girmek için yalan dolan el etek öperek sadece vekil olmak adına vekil olup ne devlete ne millete zerre miskal faydası dokunmayan bu milletin yetiminin öksüzünün hakkını bilerek ve isteyerek yiyen ve sadece egosunu tatmin için o koltuğu meşgul edenlere küfrediyorum.

Liyakatsiz oldukları halde onları meclise sırf iyi el etek öpüyor ne istiyorsam kuzu gibi yapıyor diyerek devlete millete ülkeye hizmeti asla başaramayacağını bile bile sırf iyi yalaka diye meclise taşıyan siyasi parti liderlerini ayırmadan küfrediyorum.

Adaleti dağıtırken kendi vicdanını dahi rahatsız ettiği halde sadece makamını ve mevkisini korumak adına veren, para karşılığı ve tavassutla inanmadığı halde suçsuzu suçlu gösteren vicdanıyla baş başa kaldığında yaptığının ahlaksızlık olduğuna inanan hakim ve savcılara küfrediyorum.

Seçildiği il veya ilçe belediye başlkanı olarak göreve gelene kadar yalanın yeminin bini bir para konuşuyor seçildikten sonra bunları unutup halkın derdine derman problemine çözüm bulamıyor söyledikleri yalanlardan yüzü kızarmıyorsa bilsinlerki ben bunlara sürekli küfrediyorum.

Din işlerinde ilim irfan sahibi ehliyetiyle din ile ilgisi olmadığı halde siyasi iktidara yaranmak adına hadisler uydurup hükümetlere yalakalık yapan din adamlarına küfrediyorum.

Halk ile iç içe olmadan sahaya inmeden ben devleti temsil ediyorum diyerek ili ve ilçesindeki halkla kucaklaşmayan onların meselelerine çözüm üretmek yerine makam odalarında sadece günü geçirmek adına oturan kendiliğinden inisiyatif kullanma becerisi olmadan vatandaşlarını mağdur edip yasa, yönerge bunu emrediyor diyen ve mahiyetinde çalışan devlet memurlarının halka yaptığı zulmü zalimliği denetlemeyen etrafında dönen kumpas oyun desise tuzakları fark edemeyen vali ve kaymakamlara küfrediyorum.

Makamında oturarak görev yaptığını sanan Emniyet müdürlerinden "sokağa çıkın arama tarama yapın" diyerek sözde görev yaptığını sananların vatandaşa nasıl davrandığını polis vatandaş diyaloğunun doğru olup olmadığını, polis uygulama yaparken kendi can güvenliğini alıp almadığına bakmıyor, arada bir çıkıp ilçesindeki vatandaşlara kendi çalışmalarını mahiyetindeki çalışanların vatandaş polis ilişkisini sorup soruşturmuyorsa küfrediyorum.

Devletin en büyüğünden en küçük makamına kadar işgal ettiği koltuğun hakkını vermediğini biliyor ve sadece o koltuğun gücünü kullanmak adına o koltukta oturuyorsa ben ona küfrediyorum.

Kim ki kul hakkı yiyor ve bunu bilerek yapıyorsa, yalan yanlış yollarla bir koltuğu bulup oturmuşsa ve o koltukta tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyerek duruyor aldığı maaşı utanmadan yiyor ve bunu hakketmediğini kendi vicdanında sorguladığında yanlış olduğunu anlıyorsa ve o koltuğu hala işgal etmeye devam ediyorsa bilsinlerki ben onlara gece demeden gündüz demeden küfrediyorum…

İbrahim Erdem Karabulut

YORUMLAR