Fısıltı HABERLERİ
HV
19 NİSAN Cuma 19:30

MUKADDİME

Adem ŞENER HOCA
Adem ŞENER HOCA
Giriş Tarihi : 05-09-2022 14:53

Bizleri yoktan var eden, sayısız nimetleriyle şereflendiren Rabbimize hamdü senalar olsun. Salât ve selam, peygamberlerin efendisi Hazreti Muhammed Mustafa’ya (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) olsun.

Allahü Teâlâ (Celle Celalühü) İki Cihan Serveri, Kâinatın Efendisi Hazreti Muhammed Mustafa’yı (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) “Âlemlere Rahmet” kılmış, yaratılış zincirinin ilk halkası olarak O’nu tayin etmiş ve bütün kâinatı O’nun hürmetine yaratmıştır.

Allahü Teâlâ (Celle Celalühü), Peygamber Efendimiz’in nurunu yaratılan ilk beşer olan Hazreti Âdem’in (Aleyhisselam) alnına yerleştirdi. Hazreti Âdem’den (Aleyhisselam) de nesilden nesile tertemiz bir şekilde geçerek ve bütün kötü fiillerden muhafaza edilerek Hazreti Âmine Hatun’a kadar geldi.

Bu eserimizde Peygamber Efendimiz’in (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) nurunun yaratılması, nesilden nesile tertemiz bir şekilde taşınması ve dünyaya gelmesini ele alıp tafsilatlı bir şekilde açıklamaya gayret ettik.

Siz Müslüman kardeşlerimizden dileğimiz; acziyet içerisinde hazırlanmış olan bu eserdeki güzelliklerden istifade etmeniz, eser içinde gördüğünüz hata ve noksanlıkları da bizlere bildirmenizdir.

Bu kitaptaki bütün güzellikler İslam’a, hatalar ise bu kitabı hazırlayan fakire aittir. Allahü Teâlâ (Celle Celalühü) bizleri kendisine kullukta, Rasulüne (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) ümmetlikte, Kur’an’ına hadimlikte, dostlarına dost olmakta daim eylesin. (AMİN)

 

           Adem ŞENER

YORUMLAR