Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 14:03
1 Advert

Milletin vekili Milletini darp edemez

Murat Han Malkoçoğlu ( Yaşam Koçu )
Murat Han Malkoçoğlu ( Yaşam Koçu )
Giriş Tarihi : 05-09-2022 15:19

Milletin vekili Milletini darp edemez 

Bazen bakıyoruz , bir vekilin veya değişik bir mevkideki bürokratın , devlet adamının  , sinirini kontrol edemeyip kendinin orada olmasını sağlayan millet olgusuna ağza alınmayacak , hakaretler yada taciz ve saldırılarını görünce , ne yazık'kı yaklaşan seçimlerde bu halkın daha bariz hakaret ve saldırılara maruz kalabileceğini , dahada korkuncu kutuplaştırmaların  , iç çatışmaların çıkabileceğini görmeye başladık. 

Bir meslektaşımızın canlı televizyon yayınında , sinirsel problemleri olduğu aşikar Ordu ilimizin Millet vekilinin , korumasının ve danışmanının saldırısına uğraması , önümüzdeki seçimlerde ortamın ne kadar gerilecegini bizlere gösteriyor .

Yapmayın etmeyin bu şekilde devam ederseniz bu asil Milletten öyle bir sandık tokatı yersinizki bir daha bu milletin arasına girip dolaşamazsınız .

Tartışma nedir bilmeyenleri TV ekranlarına çıkarma ve reyting umma gayretinin böyle talihsiz sonuçlara gebe olabileceğini o TV kanalı yöneticileri göremiyormu , lütfen daha dikkatli olun . 

Sizin kurumunuzun misafirlerini korumaktan aciz iseniz , bir güvenlik tutamıyorsanız , misafirlerinize bunu bildirin'ki , korumaları ile birlikte gelsinler !

Nasıl büyük bir olaya dönüşebileceğini görmüyormusunuz .

Bunun sadece basit ve alt seviye  bir örnek olduğunu bundan evvel daha büyük noktadakilerinde aynı rezalete sebep olduğunu da gördük.

Onlarıda bu millet unutmadı unutmayacaktır.

Siyasete bir sükunet ve doğruluk getirdiğini düşündüğüm bir lider var hala çok şükür 

O  liderin önce ahlak ve maneviyat temeli ile yapmış olduğu siyasi konuşmaları dinledikçe , geleceğimize doğru umudum devam etmekte .

Hükümetin yalnışlarını söylediği gibi , doğru yaptığı işlerde de desteğini bildiren ve yapıcı onarıcı siyaset uygulayan Yeniden Refah Partisi genel başkanı sayın Fatih Erbakan bey bu şekilde devam ederse , bakın görün , meclise girmekle kalmayıp ya meclisin anahtar partisi olacaktır yada iktidar olacaktır . 

32 senedir siyasetin değişik bölümlerinde  devletimin duyarlı bir neferi olarak bulunmam sebebiyle şuan gözlemlerim bu doğrultuda . 

Fatih Erbakan beyin tutumunu diğer siyasi olduğunu bildiren ama politika ile meşkul olan parti liderlerininde uygulamasını isterim .

Ozaman dış , iç hangi mihrak derseniz diyin bu halkı bölemez bu halk içinde ayrışma çatışma çıkaramaz . 

Bunu derken ; Ayrıca düşünceyi değilde , çatışmayı körükleyen hangi söylem davranış olursa olsun , seçim üzeri iç çatışma çıkarma gayretinde bir oluşum olarak Millet olarak görecegimizide , bazılarının hain haftası yapıştırma adetinede uyarak , vatana ihanetten yargılanması istegimizide , şimdiden burada yazmış olalım.

İşim icabı alternatif tıp alanında ilgilendiğim için bu milletin son yıllarda antidepresan bağımlısı yapılmasının bir  sebebinede bir nebze ışık tutmuş olurum belki buradaki yazımda.

Bu topraklar çok değerli ve Kıymetini bilen hükmeder , bunu unutmayın . 

Sakın kıymetini basite almayın , yoksa çevremizdeki yangın yerine dönmüş coğrafyaya bizlerde gireriz. 

Ne olursunuz saygı değer bu vatanın asil her ferdi , lütfen devletimizin , halkımızın , hoşgörülülük halini gelip geçici idareciler sebebiyle zayıflamasına müsade etmeyiniz. 

Binlerce yıllık örfümüzle geleneklerimizle  bu topraklardaki kardeşliğimizle bir namert elinin gelip bizi sözde iki üç kukla vasıtası ile bölmesine müsade etmeyiniz . 

Nasıl'ki komşumuzun siyasi görüşüne  bakmaksızın mutlu güzel bir komsuluk hayat idame edebiliyorsak bunu hayatımızın her alanında vatanımız milletimiz kardeşliğimiz  için yayalim. 

Seçim üzeri insanları fırkalara bölüp catıştırmak isteyenlere imkan vermeyelim . 

Bu halkın bu devletin bu vatanın her ferdi benim hem komşum hem arkadaşım hem kardeşim dir .

Bu bilinçle halkıma bir kötülük murad eden biri olmadığı muhletce herkes ile iyi geçinmek benim hayat felsefem olmuştur .

Değerli vaktinizi düşüncelerimi okumaya ayırdığınız icin hepinize teşekkür ederim .

Saygı ve sevgilerimle 

Murat Malkoç 

Organik Şifa Hane 

WhatsAAp irtibat telefonu 05438701461

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR