Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 20:12
1 Advert

CİNSİYETSİZ TOPLUM DAYATMASINA DUR DE!

DENİZAY BÜYÜKDAĞ KONUK
DENİZAY BÜYÜKDAĞ KONUK
Giriş Tarihi : 20-09-2022 18:11

İnsanoğlu yeryüzüne ayak bastığı anda iki cinsiyet şeklinde yaşamını sürdürüyordu. Erkek ve kadın. Ama nasıl erkek, nasıl kadın derseniz tam manasıyla gerçek bir erkek ve kadın. Bu fıtratları bozulmamış erkek ve kadından insanlık türedi. Yeryüzünde nefes alan insan sayısı her geçen gün arttı. Bir zaman sonra kendilerini dünyanın efendileri ilan eden birkaç korkunç aile bu kocaman dünyaya masum insanları sığdıramadı. Kendilerine gelince sonsuz olan kaynaklar diğer insanlara gelince tükeniyor oldu. Günlerce, aylarca, yıllarca düşündüler; nasıl olur da özel alanımızı genişletir, dünyayı ele geçirir ve insanlığın sonunu getiririz diye plan üstüne plan yaptılar.

Psikolojide bir kavram var küçük adımlar ilkesi. Eğer bir şeyi yapmak istiyorsan basamak basamak çıkacaksın ve yavaş yavaş alıştıracaksın. İster güzel bir davranış istersen de kötü bir edim hiç fark etmez, bu ilkeyi uygula ve sonucu gör, diyordu psikoloji.

Tam da bunu yaptılar, dünyanın sahte efendileri. Bizi değerlerimizden, ahlakımızdan, öz benliğimizden ve nihayetinde inancımızdan küçük adımlar ilkesince parça parça kopardılar. Önce zamanımızı çalmak için televizyon getirdiler evlerimize. Başta kendi ahlakımıza uygun dizi film izliyoruz diye avunsak da bir süre sonra ahlakımızın zıddı her şeyi rahatlıkla izler, yorum yapar ve takdir eder hale getirildik. Sonra ellerimize akıllı telefon tutuşturdular. Yine kendi menfaatlerimiz için kullanır teknolojiden uzak kalmamış oluruz diye ümitlenirken, bütün özel hayatımızı seve seve ifşa ederken bulduk kendimizi.

Nihayetinde bu okuma yazmayı unutmuş kültür ve sanatı rafa kaldırmış tükenmiş bedenlerimizle dizi, film ve video izleyebilmek için bazı platformlar satın aldık ama anladık ki asıl satın alınan bizim geleceğimiz, hayallerimiz ve hayatlarımızmış.

Her türlü sapkınlığı homofobik bir rahatsızlıkmış gibi lanse edip bizi görün, kabullenin diye karşımıza kendi evlatlarımızı, anne babalarımızı, kardeşlerimizi bir düşman gibi sundular. Erkekleri kadınlığa kadınları erkekliğe özendirmek adına film, reklam dizi video sosyal medya her mecrada boy gösterip yalnız değilsin mesajı vermeye çalıştılar. Önce, sahte bir hastalığa sonra da korkunç bir tedaviye inandırdılar. Önce eş cinsel olduğunu kabul ettirip sonra cinsiyet değiştirmesi için ameliyat masasına yatırdılar. Hadi bu insanlar kandırıldı, peki bu ameliyatı yapan doktorlar biran olsun o masaya kendi evlatlarını koymadılar mı; gerçi bizde o kadar aydınlar var ki çocuğum dinden uzak olsun da ne olursa olsun diyorlar gurur duyarcasına.

Bunların derdi yeryüzünde erkek ve kadın olan iki cinsiyet falan değil, yaratılış itibariyle üreme özelliğine sahip gerçek erkek ve kadını devre dışı bırakmak ve nesli ifsat etmektir. Şimdilerde etrafınıza bakınız erkek görünümlü nice kadın kadın görünümlü nice erkek göreceksiniz hatta bazı insanların hangi cinsiyet olduğunu dahi anlayamayacaksınız. Bunlar bizim anne babası abdestli namazlı insanlarımızın evlatları. Zihinleri, bedenleri, hayatları Avrupa prangasına bağlı zavallı gençlerimiz. Bir gün utanarak bakacakları kareleri bugün büyük bir gururla çekiyorlar.

Allah izin vermediği müddetçe yeryüzünde tek bir yaprak dahi kımıldayamaz buna inancımız tam. İnsan ölmek için doğan ve mezarına koştuğunu ölünce anlayan, kendini yeryüzünün en güçlü varlığı olduğuna inanan fakat en aciz olduğunu nihayetinde anlayan kompleks bir varlıktır. Bu varlık ilk insan Hz. Âdem’den son insana kadar birçok hengâmenin ortasında kaybolsa da asla son bulmamış çokça tuzağa maruz kalsa da hep bir çıkış bulmuştur. Nasıl ki Lut(as.) Peygamber, dilimde tüy bitti al canımı Rabbim demedi ve kendi karısına dahi anlatmaktan usanmadıysa biz de anlatacak, uyaracak ve dilimizdeki son tüy can verene kadar haklı davamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Bizim mücadelemiz kandırılan, gözleri korkutulan genç yürekler ve çocuklarla değil; dünyayı emperyalizme, liberalizme, komünizme, teröre, kan gözyaşı ve acıya mecbur bırakmak için gece gündüz demeden plan üstüne plan yapan korkak bedenlerledir.

Unutmayın ki insanlar ve her canlı sevgiden beslenir. Bizler sevgimizle galip geleceğiz biiznillah.

YORUMLAR