Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 16:59
1 Advert

BTP Kaynarca İlçe Başkanlığına Ferdi Karaarslan seçildi

Cumhurbaşkanı adayımız Tansu Çiller Büyük Türkiye Partisi Kaynarca İlçe Kongresi yapıldı. Arifağa’da Dostlar Kıraathanesi’nde yapılan BTP 1’inci Olağan İlçe Kongresi’nde başkanlığa Ferdi Karaarslan seçildi. Kongrede konuşan İl Başkanı Atilla Köse, "Cumhurbaşkanı adayımız Tansu Çiller" dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 26-09-2022 10:46
BTP Kaynarca İlçe Başkanlığına Ferdi Karaarslan seçildi

İL BAŞKANININ KONUŞMASI

 

İl Başkanı Atilla Köse kongrede yaptığı konuşmada, “Ferdi kardeşimizin başkanlığını oy kullanarak tescillemiş olduk. Kendisine inanıyor, güveniyoruz. Kaynarca partimizin altıncı ilçe kongresi sırada il kongremiz bulunuyor. Partimizin önceliği doğru, dürüst bir siyaset, yalandan, hırsızlıktan uzak. Hüseyin Durmaz beyefendi bütün toplantılarımızda bunu dile getiriyor, doğruluktan, hem Tansu Çiller hanımefendinin dile getirdiği konu basın ve basının özgürlüğünden yana olmaktır. 

 

CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ ÇİLLER

 

Partimizin ilk hedefi seçimlere katılmak. Tansu Çiller’in arkasından gitmek. Hiç bir partinin ittifakı altına girmeden 22 partiyi içinde tutan Büyük Türkiye ittifakı ile yola çıkacağız. 41 İl oluştuktan sonra Tansu Çiller hanımefendi genel başkanlığını açıklayacak. Cumhurbaşkanı adayımız Tansu Çiller olacak. Bütün çalışmalarımız Tansu Çiller’in bilgisi dahilinde olmaktadır. 

 

 

 

Partimizde eski siyasetçi yoktur. Artık siyaseti berber de manav da küçük esnaf da yapacak. Temiz bir siyasetle partimiz 1 yaşına girdi. Partimizin seçimlere girmekle ilgili bir kuşkusu yok” diye konuştu.  

 

İLÇE BAŞKANININ KONUŞMASI

 

İlçe Başkanı Ferdi Karaarslan da yaptığı konuşmada kendisen gösterilen güvene teşekkür ederek, “Kongreye teşviklerinizden dolayı yönetim kurulu adına size teşekkür ederim. Kaynarca ilçe Başkanı olarak bir yarışa gidiyoruz, bayrağı en iyi yere ulaştırmak için doğru arkadaşlarla üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Allah inşallah muvaffak eder amacımıza ulaşırız” dedi.  

KONGRE’YE KATILANLAR

 

Toplantıya Sakarya İl Başkanı Atilla Köse,  İl Başkan Yardımcısı Fethiye Ertürk, İl Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Şennur Sain, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kaya, Adapazarı İlçe Başkanı Oğuzhan Taşkın ve parti üyeleri katıldı. 

 

YÖNETİM KURULU

 

Ferdi Karaarslan başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Hakan Okutan, Bekir Poyraz, Temel Karaarslan, Erdoğan Türkcan, Murat Kılıç, Muhammet Poyraz, Burhan Kör, Ahmet Karaarslan. - SEDAT BALTA

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR