Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 14:43

Dr. Aydoğan Arslan sahada ayak basmadık yer bırakmadı

Seçim çalışmaları için gece-gündüz demeden sahada koşturan Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, etkili siyaseti ve mütevazi tavırlarıyla vatandaşın gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 15:54
Dr. Aydoğan Arslan sahada ayak basmadık yer bırakmadı

Sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, Sakarya ASRİAD Derneği Başkanı Rıdvan Ulusal ve Yönetim Kurulu üyeleri dernek merkezinde bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen ziyarette kendisine iletilen talepleri dinleyen Arslan, Dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Arslan: ''İlimizin ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümü noktasında istişarelerde bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı Dernek Başkanımız Sn. Rıdvan Ulusal ve dernek üyelerimize teşekkür ederim''diye belirtti.

 "Yapılmayan hizmetlere talibiz''

31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için cadde cadde, sokak sokak gezmeye başlayan ve her bulduğu fırsatta halk ile iç içe olan Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan vatandaşın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Beşköprü Park'ta milletin masasına konuk olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sn. Azize Çeroğlu, CHP Sakarya İl Başkanı Sn. Oğuz Can Curoğlu ve Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan vatandaş ile bir araya gelerek projelerinden bahsetti. Arslan: ''Milletimizin sorunlarını yerinde dinliyoruz. Gece gündüz  Serdivan sokaklarında kalacağız. Biz yapılanlara değil yapılmayan hizmetlere talibiz. Bizler daha çok çalışmaya talibiz.'' diye konuştu.

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR