Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:47

Duayen Gazeteci Muhittin Güven 65'yaşına Adım Attı

Sakarya'nın sevilen duayen gazetecilerinden Muhittin Güven 65' yaşını Ünlü Gazeteci Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Murat Uygun, Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci, Fısıltı Haberleri Editörü Buse Birinci, Ada Bike Derneği Başkanı Yavuz Akova ile Sakarya Sürekçioğlu İşhanında bulunan komşuları ile birlikte kutladı. İŞTE O HABERİN AYRINTILARI VE DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI..

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 19-02-2024 16:26   Güncelleme : 19-02-2024 17:32
Duayen Gazeteci Muhittin Güven 65'yaşına Adım Attı

 

Ünlü Gazeteci Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Murat Uygun, 65 yaş gününüzde sevgiyi, barışı en iyi yalnızca siz bilirsiniz. ve sağlık gelen şeydir iyi yaşanmış bir hayattan. Doğum günün kutlu olsun ve hepimize ilham kaynağı olmaya devam etmeni dilerim.

NİCE MUTLU YILLARA

Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci,  Yaşamın birçok deneyiminden, tüm iniş ve çıkışlarından. En onurlu niteliklerinizden biri, her durumda başınız dik ve iyimserlikle dolu olarak her şeye göğüs germeye devam etmenizdir. 65. yaş günümde size dileğim, hayatınızdan ayrı kalacak kadar şanslı olan herkese paha biçilmez hayat tavsiyeleri bırakarak bunu yapmaya devam etmenizdir.

Fısıltı Haberleri Editörü Buse Birinci,  Pek çok konuda uzmanlaşan ama asla yaşlanmayan birine… 65. yaş günün kutlu olsun, daha nice yıllar boyunca tüm bilgini bizimle paylaşmaya devam etmen dileğiyle.

Ada Bike Derneği Başkanı Yavuz Akova, İnsanlara hayatın tadını sonuna kadar çıkarmaları için ilham veriyorsunuz! Böyle olağanüstü şeyler yaptınız. Mutluluğunuz ve heyecanınızla hayatımızın çoğunu aydınlatıyorsunuz! 65. yaş günün kutlu olsun!

Vildan Home Sahibi Vildan KAVRAK,  Hayatınızın hikayeleri sonsuza kadar yaşayacak, bu yüzden günü yapmak istediğiniz şeyi yaparak geçirin.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR