Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:20

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, İLK 200 GÜNDE ULAŞIM RAHATLAYACAK

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, göreve geldiği takdirde ilk 200 günde şehrin en işlek arterleri; Tunatan Kavşağı, Yazlık Kavşağı ve TEK’in trafik sorununu çözeceğini söyledi İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, göreve geldikleri takdirde yapacakları çalışmalardan bahsetti. Başkan Adayı Kılıçaslan, “Kuzey Anadolu Fay (KAF) hattının üzerinde inşa edilmiş şehrimizde önceliğimiz elbette ki deprem olacak. Geçtiğimiz yıllara baktığımızda her 30-35 yılda bir büyük deprem yaşadık. En son ki depremin üzerinden 25 yıl geçti. Çeyrek asırdır şehri yöneten iktidarın belediye başkanları depreme yönelik bir çalışma yaptı mı? Elbette ki kalıcı bir çalışma yapılmadı.” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 18:27
İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, İLK 200 GÜNDE ULAŞIM RAHATLAYACAK

“ÇİVİ BİLE ÇAKMADILAR”

Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, “Deprem uzmanları hemen hemen her gün olması beklenen ‘Marmara Depremi’ ile ilgili açıklamalar yapıyor, yerel yönetimlere de tedbir almaları noktasında uyarılarda bulunuyor. Şehrimizdeki İnşaat Mühendisleri Odası’nın kıymetli mühendisleri, üniversitelerimizdeki kıymetli hocalarımızın deprem ile ilgili birçok çalışması oldu. Bu çalışmalar, belediyeler tarafından kabul gördü mü? Elbette görmedi. 24 yıldır, bu şehirde deprem için bir çivi bile çakılmadı. Allah muhafaza olası bir depremde bu başkanlar vebale girmeyecek mi? Allah korkuları hiç mi yok?” diye konuştu.

 

“HERKESE ÖRNEK OLACAĞIZ”

5 yıl boyunca yürüttüğü il başkanlığında deprem konusunu her gün dile getirdiğini söyleyen Kılıçaslan, “2018-2023 yılları arasında il başkanlığı görevini yürüttüm. Tüm konuşmalarımda deprem konusuna vurgu yaptım. Depremden kaçamayız. Burada kim seçilirse seçilsin, bir başkanın tüm projelerinde önceliği deprem olmalı. Allah nasip ederse 31 Mart akşamı zafere ulaşırsak, 1 Nisan sabahında ilk işimizi depremle başlatacağız. Bunun yanı sıra, şehirde büyük bir ulaşım ve trafik sorunu var. Göreve seçilirsek ilk 200 günde Tunatan Kavşağı, Yazlık Kavşağı ve TEK’in trafik sorununu çözeceğiz. Seçilirsek, Sakarya’da İYİ belediyecilik anlayışıyla herkese örnek olacağız.” ifadelerini kullandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR