Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 18:11

Koray Oktay Özten: "Biz birlikte güçlüyüz"

5 yıllık başkanlık döneminde Söğütlü’de birçok değer katan ve Söğütlü halkı tarafından sevilen, sayılan Büyük Birlik Partisi Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 18:56   Güncelleme : 20-04-2024 19:36
Koray Oktay Özten:

Söğütlü’nü sevilen ismi Büyük Birlik Partisi Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten ile birlikte heyeti, Akgöl ve Küçüksöğütlü (Acılık) Mahallelerini ziyaret etti.

Vatandaşlarla kahvehanelerde bir araya gelen Başkan Özten, Söğütlülerin sofralarında ekmeklerini paylaştı. Ziyaretlerin ardından sosyal medyada paylaşım yapan Koray Oktay Öten, şu ifadeleri kullandı;

free spin veren siteler

“Değerli annelerim, ablalarım, kardeşlerim biz her daim el ele, gönül gönüleyiz. Bizlere kapılarını açan, can kulağıyla dinleyen, sohbet eden herkese sonsuz teşekkürler. Çok değerli büyüklerimiz, abilerimiz, kardeşlerimiz, gençlerimiz ile birlikte bir araya gelerek sohbet ettik. Biz birlikte güçlüyüz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bizlerde her şey imece usulü. Ablalarımız bereketli olsun. Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Rabbim güzel günlerde yemeyi nasip etsin. Elinize kolunuza sağlık. Söğütlü Sevdamız Biz Birlikte Güçlüyüz. Misafirperverlikleri ve dost sohbeti için Söğütlü halkımıza sonsuz teşekkür ederim.”

rmtplusone.com

 

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR