Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:11

Koray Oktay Özten’e coşkulu karşılama

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri kapsamında mahalle ziyaretlerine devam eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten, coşkuyla karşılandı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2024 15:29   Güncelleme : 20-04-2024 19:02
Koray Oktay Özten’e coşkulu karşılama

Yerel Seçim takvimine 2 haftadan kısa bir süre kala ilk günkü gibi seçim çalışmalarına devam eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyarete Akçakamış Mahallesiyle başlayan Başkan Özten, meşalaler eşliğinde coşkuyla karşılandı. Halk tarafından sevgiyle karşılanmaya devam eden Özten, duygusal anlar yaşadı.

Başkan Özten'e büyük destek

casino siteleri

Akçakamış Mahallesi’nin ardından Koray Oktay Özten ve ekibinin rotası Kantar Mahallesiydi. Teravih sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelen Özten, projelerinden bahsetti.

Koray Oktay Özten’i dikkatle dinleyen mahalle sakinleri, “Biz Koray Başkan’ımızdan memnunuz. Söğütlü sizin arkanızda” şeklinde destek oldu.

Ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Özten, “Çok değerli büyüklerimiz, abilerimiz, kardeşlerimiz, gençlerimiz ile birlikte teravih namazı sonrasında Akçakamış ve Kantar Mahallelerimizde bir araya geldik. İlçemize kazandırdığımız ve kazandırmaya devam edeceğimiz projelerimizi anlattık. Misafirperverlikleri ve dost sohbeti için değerli Akçakamış ve Kantar Mahalle halkımıza sonsuz teşekkür ederim. Söğütlü sevdamız, biz birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

brovgsonline.com

 

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR