Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:02

Selçuk Geyveli: "İş adamlarımızla koordineli çalışacağız"

Yeniden Refah Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Geyveli ile birlikte ilçe belediye başkan adayları, Sakarya'nın önde gelen derneklerinden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (MÜSİAD) ziyaret etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 21-03-2024 17:42
Selçuk Geyveli:

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala adaylar sahada boy göstermeye devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Geyveli, beraberinde Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya ile birlikte Yeniden Refah Partisi Adapazarı Belediye Başkan Adayı Biran Yasa, Erenler Belediye Başkan Adayı Selçuk Çiçek, Arifiye Belediye Başkan Adayı Şükrü Gözyuman ve MÜSİAD Sakarya Şubesi'ni ziyaret etti.

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve yönetim kurulu ile görüşen Yeniden Refah Partili adaylar, seçim çalışmalarından ve projelerinden bahsetti. "İş adamlarımız ile birlikte koordineli bir şekilde çalışacağız" diyen Geyveli, MÜSİAD ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Başarılar diledi

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabında paylaşım yapan MÜSİAD Sakarya Şubesi, "Yeniden Refah Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Geyveli, İlçe Belediye Başkan Adayları ve Meclis Üyelerinin bulunduğu heyeti şubemizde misafir ettik. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür eder, başarılar dileriz" açıklamalarında bulundu.

 

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR