Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:50

Senem Kılıç SAVİBU yönetimi ile bir araya geldi: "Sapanca İYİ olacak!"

İYİ Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Senem Kılıç, Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği (SAVİBU) yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2024 17:00   Güncelleme : 20-04-2024 19:05
Senem Kılıç SAVİBU yönetimi ile bir araya geldi:

31 Mart 2024 Yerel ve Mahalli İdareler seçimleri anbean yaklaşırken, İYİ Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Senem Kılıç halk ile temaslara hız kesmeden devam ediyor.

socceronlinehub.com

Sapanca'da bulunan Engelsiz Kafe'de Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği (SAVİBU) yönetim kurulu ve üyeleriyle bir araya gelen İYİ Parti'li Senem Kılıç, Sapanca'nın göz bebeği olan bungalovlar ve turizm hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Hoş sohbet eşliğinde devam eden buluşmada; turizm master planı, genel sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırılarak değerlendirmelerde bulunuldu.

canlı casino siteleri

Gün, toplu fotoğraf çekimiyle sona ererken; ziyaretin ardından açıklama yapan Senem Kılıç, "SAVİBU Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği Yönetimi ve Üyeleriyle "Engelsiz Kafe" de bir araya geldik. Sapanca Turizm Master Planı, Genel sorunlar, yatırım konuları ve çözüm yolları üzerine güzel bir sohbet oldu. Davetimize icabet eden bütün SAVİBU dernek yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür ediyorum. Sapanca İYİ olacak" açıklamalarında bulundu.

 

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR