Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:19

Serdivan Belediye Başkan Adayı Arslan: "Tabipler Odası güçlendirilmeli"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serdivan Belediye Başkan Adayı Dr. Aydoğan Arslan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azize Çeroğlu Sakarya Tabipler Odası Başkanı Dr. Fırat Karadeniz'i ziyaret etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 15-03-2024 16:12   Güncelleme : 20-04-2024 19:09
Serdivan Belediye Başkan Adayı Arslan:

Arslan'ı adeta bağrına basan ve "yuvanıza hoş geldiniz" diyerek karşılayan Başkan Dr. Fırat Karadeniz ve yönetim kurulu üyeleri, Arslan ve Çeroğlu'na başarı dileklerini iletti. Ziyarette, halk sağlığı başta olmak üzere gelecek vizyonuna dönük temel sağlık hizmetleri konuşuldu.

"Hall sağlığı ve koruyucu hekimlik"

istanaibcbet.com

Tabip Odası'nın en güçlü meslek odalarından biri olması gerektiğini söyleyen Başkan Adayı Arslan, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Hekimler için Tabip Odası biraz daha çekici bir kurum olmalı. Meslektaş ilişkisinin yürümesini sağlamak için bu önemli. Odaların da desteğiyle toplumda bir şeylerin daha iyiye gittiğini anlatmamız gerek. Tabip Odası için kritik başlık, halk sağlığı ve koruyucu hekimlik. İnsanların hasta olmamasını sağlayacak eğitimler, taramalar, aşılar hangi yöntemler kullanılacaksa karar verilip uygulanması lazım" dedi.

"İşbirliği sağlanabilir"

Arslan'ın hekim olmasını özellikle halk sağlığı konularında avantaj olarak gördüklerini belirten Tabip Odası Başkanı Dr. Fırat Karadeniz'de temel sağlık hizmetleri başta olmak üzere pek çok alanda belediye - oda işbirliğinin yapılabileceğini söyledi.

bonus veren siteler
Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR