Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 01:03

Söğütlü'de Koray Oktay Özten rüzgarı esmeye devam ediyor

Söğütlü İlçesi’nde sevilen ve her kesimin kalbinde yer etmiş olan Koray Oktay Özten, seçim atmosferinde ilçenin her mahallesinde ve sokağında seçmenlerle buluşuyor. Kendi projelerini anlatan ve tüm seçmenlere ulaşmaya çalışan Başkan Özten’in ilkeli ve seviyeli siyaset anlayışı, Söğütlü’de geniş bir destek buluyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 15:44
Söğütlü'de Koray Oktay Özten rüzgarı esmeye devam ediyor

Koray Oktay Özten, seçim sürecinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Her fırsatta ilçedeki seçmenlerle bir araya gelerek projelerini anlatıyor ve destek istiyor. İlçenin dört bir yanını ziyaret eden Özten, halkın sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye çalışıyor.

Sevgiyle karşılanan başkan

Söğütlü’de sevgiyle karşılanan Başkan Özten, her gittiği yerde halkın ilgisini çekiyor. Yaklaşımı ve halka olan ilgisiyle takdir toplayan Özten’in adı, ilçede hemen herkesin dilinde. Son olarak Sıraköy ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret eden Koray Oktay Özten, ilçede bir dönem daha görev alarak Söğütlü’nün geleceği için çalışmak istediğini dile getirdi. Projeleriyle ve halkın desteğiyle ilçenin daha da gelişmesine katkı sağlamayı hedeflediğini açıkladı.

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR