BAŞKA BİR BEN” SİNEMA FİLMİ SAKARYA’DA ÇEKİLECEK

İstanbul, Antalya ve Tekirdağ İllerinde aktif bir şekilde faaliyet gösteren Müge YMG Film Yapım ve Film Dağıtım Şirketi, ulusal ve yerel basında sık sık adını duyurmaya devam ederken, bu kez Nisan Prodüksüyon Film Yapım Şirketi ile birlikte Sakarya ilinde büyük bir projeye start veriyor. Bu alanda başarılı projelere imza atan Müge YMG Film Yapım Şirketi yönetim kurulu başkanlığı, Nisan Prodüksiyon Film Yapım şirketi ile birlikte başarılarını Sakarya iline taşıyarak 95 dakikalık korku gerilim filmi olan “BAŞKA BİR BEN” adlı sinema film projesini Sakarya da çekeceklerini açıkladılar.

MAGAZİN - 01-02-2023 09:43

BAŞKA BİR BEN” SİNEMA FİLMİ SAKARYA’DA ÇEKİLECEK

Filmin yönetmenliğini tanınmış simalardan birisi olan Ercüment Çavluer yapacak. “BAŞKA BİR BEN" isimli korku-gerilim türündeki filmin Türkiye dışında 20 yabancı ülkede vizyonda olacağı  gelen bilgiler arasında yer almaktadır.


Korku ve Gerilim içerikli  filmde rol alacak oyuncu kadrosunda çok ünlü oyuncular yer alacak.
Sakarya ilinde çekimleri yapılacak olan oyuncu kadrosunda filmin basrollerini Yaşar Yılmaz, Esra Sönmezer, Onur Aksel ve Selahattin Taşdöğen paylaşacaklar.


Bu konuda bir açıklama yapan MÜGE YMG Reklam Film Yapım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz, “BAŞKA BİR BEN” sinema film projemizin Sakarya ilinde çekilmesi cok iyi bir fikir oldu. Ülkemizin güzel illerinden birisi olan Sakarya ilinde çekilmesine Nisan Prodüksüyon Film Yapım Şirketi Yönetim Kurulu Baskanı Sibel Aygün hanımefendiyle karar verdik. Burada bizlere destek vererek sponsor olacak Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve tüm firmaların yönetimlerine canı gönülden teşekkür ederim “BAŞKA BİR BEN” sinema filminin Sakaryada çekilmesiyle Sakarya’nın turizm ve  tanıtımına çok katkı sağlayacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Ayrıca burada çok büyük bir hatırlatma yapmak isterim: “Çekeceğimiz filmde çok ünlü oyuncularımızın yanı sıra Sakarya ilimizden de yetenekli oyuncu arkadaşlarımızı da kadroya katarak, onlara oyunculuk alanında imkanlar sunacağız. Sakaryadaki oyuncularımızla birlikte güzel ilimizin genel olarak tüm Türkiye'ye lanse edilmesinin büyük katkıları olacağını düşündük ve bunun için de çalışmalarımıza hız verdik. Ayrıca filmin çekimlerine Şubat ayının ortalarında başlamak istiyoruz ve 18 gün sürecek çekimlerin ardından 2023 Nisan ayında Vizyona vermeyi hedefliyoruz. Filmde çok sürpriz oyuncularımız var. Yani iyi bir film olması için gerekli adımlarımızı şimdiden atmaya başladık. Filmde oynayacak oyuncu arkadaşlarımız ile birlikte Sakaryadaki basın mensuplarıyla da bir araya geleceğiz çünkü Sakarya ilimizin tanıtımı ve  il halkına katkı sağlamamızda basının gücü inkar edilemez." dedi.
Ayrıca burada da bir açıklamalarda bulunarak
Sakarya ve cevre halkını çok sevdiğini ifade eden Nisan Prodüksüyon Film Yapımcısi Sibel Aygün:
“Bizler Film Yapım yönetimi olarak böylesine güzel bir projenin Sakarya ilinde çekilmesini düşündük ve hemen harekete geçmeye karar verdik.
Biz, Müge YMG Film Yapım Şirketi ile birlikte 95 dakikalık uzun metrajlı filmi olan "BASKA BİR BEN" adlı sinema filminin Sakarya ilimizde çekilmesini istedik ve filmi Sakarya ilimizde çekeceğiz.Desteğiniz ve varlığınız başarıda en büyük gücümüz olacaktır” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI

ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI

29-04-2024 - MAGAZİN

Ünlülerin katılımıyla Et-Sever Restaurant açıldı!   Et-Sever Restaurant'da yıldızlar geçidi!

Ünlülerin katılımıyla Et-Sever Restaurant açıldı! Et-Sever Restaurant'da yıldızlar geçidi!

29-04-2024 - MAGAZİN