Sakarya Büyükşehir Belediyesinde devir teslim heyecanı

Sakarya'da Yerel seçimlerde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yusuf Alemdar, mazbatasını almasının ardından Büyükşehir Belediyesinde görevini Ekrem Yüce'den devraldı. HABERİN AYRITILARI VE GÜNÜN ÖNE ÇIKAN FOTOĞRAFLARI..

SİYASET - 04-04-2024 16:43

Sakarya Büyükşehir Belediyesinde devir teslim heyecanı

MAZBATA VE DEVİR TESLİM

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Yusuf Alemdar, 285 bin 255 ol ve yüzde 47.19 oy oranı ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildi. Seçimin kazanı olan Yusuf Alemdar, bugün saat 14:30'da Sakarya Adliyesi’nde yapılan tören ile mazbatasını aldı. Mazbata töreninin ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan devir teslim töreni ile Alemdar yeni görevini Ekrem Yüce’den devraldı. Devir Teslim törenine, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, AK Parti Sakarya Milletvekili ve TBMM KEFEK Başkanı Çiğdem Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti MKYK Üyesi Hülya Terzioğlu, eski Vali Özdemir Çakacak, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, birçok partili ve vatandaş katılım gösterdi.

“EKSİKLERİN TAMAMLANACAĞINDAN HİÇBİR ŞÜPHEM YOK”

Devir teslim töreninde konuşan eski Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Bize destek veren halkımıza yürekten tebrik ediyorum. Eksikler vardı elbette. Tamamlanacağından hiçbir şüphem yoktur. Sakarya bizim, hepimizin. Sakarya’mız her geçen gün büyümeye devam edecektir. Gönülden çıkan gönüllere dokunur. Biz gönlümüzden çıkarıp, Sakarya'nın gönlüne dokunduk" dedi.

“ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, törende "Hepiniz hoş geldiniz. Milletimizin iradesi sandıkta tecelli ediyor. AK Parti'nin mensupları olarak ilimize değişik görevlerde ve hizmetlerde bulunduk. 73 günlük bir çalışma ile sizlerin desteği ve duası ile sonuçlar lehimize oldu. Sayın Başkanımızın 5 senelik çalışmasının ardından daha ileriye hizmet vermeye devam edeceğiz. Bizde hizmet anlayışı vardır. Bize giden kötü olduğu için, gelen de çok iyi olduğu için gelmez. Şehrimizin her noktasına tüm belediye başkanlarımız ile şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

29-04-2024 - SİYASET

Milletvekili İnci, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın ziyaret programı için hazırlıkları değerlendirdi

Milletvekili İnci, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın ziyaret programı için hazırlıkları değerlendirdi

28-04-2024 - SİYASET