TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM TANITIMI GÜNDEM OLDU

O SAHNE YAZAR EYLEM TOK VE OĞLUNU BİR KEZ DAHA AKILLARA GETİRDİ Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımındaki sahne tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Söz konusu tanıtım kısa sürede dikkatleri üzerine çekerken; sosyal medyanın da gündemine oturdu. Kanal D’nin, MF Yapım imzalı dizisi Taş Kağıt Makas’ın tanıtım filminde lüks otomobiliyle 5 kişiye çarpıp birinin de ölümüne neden olan 17 yaşındaki oğlunu Amerika’ya kaçıran yazar Eylem Tok olayına benzer bir konu işlendi.

MAGAZİN - 02-04-2024 11:51

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM TANITIMI GÜNDEM OLDU

“KATAR’DA BİR İKİ GÜN KALACAKSINIZ, SONRA AMERİKA’YA UÇACAKSINIZ”

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı dizi Taş Kağıt Makas’ta Yeliz Akkaya’nın hayat verdiği Meryem’in oğlu Furkan (Doğa Karakaş) lüks aracıyla bir kuryeye çarpıyor. Meryem olayı kapatmak için Bünyamin Emirkıran’ın da (Atsız Karaduman) desteğiyle önce Katar’a sonra da Amerika’ya gitmesine karar veriliyor. Avukat Harun Yakar (Ozan Güven) ise duruma isyan ediyor. Yaşanan bu olayın nasıl sonuçlanacağı ise dizinin yeni bölümünde cevap bulacak.

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun ve Bülent Seyran gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümü ile 3 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI

ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI

29-04-2024 - MAGAZİN

Ünlülerin katılımıyla Et-Sever Restaurant açıldı!   Et-Sever Restaurant'da yıldızlar geçidi!

Ünlülerin katılımıyla Et-Sever Restaurant açıldı! Et-Sever Restaurant'da yıldızlar geçidi!

29-04-2024 - MAGAZİN