Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 17:28
1 Advert

12 EYLÜL DARBESİNİN YIL DÖNÜMÜNDE AKSAÇLILAR’DAN AÇIKLAMA…

12 Eylül 1980 Türkiye’nin karanlık günlerinin başlangıcı olan o kara gün. 50 bin kişinin göz altına alındığı,1 milyon 683 bin kişinin fişlendiği, 50 kişinin idam edildiği,171 kişinin işkencede öldüğü ve hiç unutamadığımız ve hala bir utanç abidesi olarak darbecilerin üzerine yapışan Darbenin içerideki bir numaralı lideri Kenan Evren’in “ Darbe için Şartların oluşmasını bekledik” sözü ve asıl darbenin mimarı olan emperyalist güçlerin en önemli temsilcisi olan dönemin ABD Başkanı Carter'a Ankara'daki Amerikan diplomatik kaynaklarından geçilen "BİZİM ÇOCUKLAR BAŞARDI" cümlesi nasıl bir oyunla karşı karşıya kaldığımızı en net biçimde ifade etmektedir.

gundem
Giriş Tarihi : 12-09-2022 15:06
12 EYLÜL DARBESİNİN YIL DÖNÜMÜNDE AKSAÇLILAR’DAN AÇIKLAMA…

Tek suçları Vatanını ve milletini sevmek olan, minarelerimizde okunan ezanlar susmasın, gönderlerimizde dalgalanan Al yıldızlı al bayrak inmesin, Cennet Vatanımız bölünmesin diyen ve 12 eylül  darbecilerince bu söylem ve bun yöndeki eylemleri suç sayılan Ülkücü hareketin mensupları, sözde yargılandıkları mahkemelerde, zulmün, haksızlıkların, adaletsizliklerin , gördükleri işkenceler  ve aldıkları idam cezaları ile hakka yürüyüşleriyle ölümsüzleşen ülkü devleri olarak tarihteki yerlerini aldılar. 
Bu kara günün yıldönümü vesilesiyle, Başta Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ,21. Yüzyılın son Alperen 'o Şehit lider Muhsin YAZICIOĞLU olmak üzere 12 Eylül Darbesi sonucu, idam edilen ve Vatan haini terörist, militan katillerin saldırıları sonucu Şehadete ulaşmış binlerce Ülkücü Şehitlerimizi, Taş Medreselerde solan 'Ülkü Devlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yad  ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet efendimize komşu olsunlar
Ahmet BEREKET
AKSAÇLILAR 
GENEL BAŞKANI

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR