Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 09:13
1 Advert

18. ANKARA KİTAP FUARINDA YAZAR AYDIN BENLİ FIRTINASI ESTİ’

Yazarlarımızdan, hemşerimiz yazar Aydın Benli 18. Ankara Ato Congresium Kongre Merkezinde İmza günü yaptı

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 25-10-2022 09:07
18. ANKARA KİTAP FUARINDA YAZAR AYDIN BENLİ FIRTINASI ESTİ’

Anadolu roman tarzında çığır açan Aydın Benli, Anadolu Polisiye Romancılığına yeni bir ivme kattı.   

Aydın Benli; Türk edebiyatına kattığı eserleriyle her gün üçer beşer basamak zirveye tırmanmaya devam ediyor.   

,

Türk edebiyatının güçlü kalemlerinden olan Aydın Benli, Polisiye Cinayet ve macera, gerilim romanlarıyla okurlarının gönlünde zirve yaptı.   

Tarzı ve kalemi itibarı ile romanlarına okuru sürüklüyor, öykülerle okuru başka bir dünyada, olayın kahramanı gibi hissettiriyor.   

Gerçek hayat ve yaşanmışlıklardan kurguladığı öykülerle her romanda farklı bir öyküyle film, sinema tadında keyif veriyor… 
         
Yazar Benli’nin 23 Kasım saat 14.00 ve 17.00 arası ödüllü ‘’İstihbaratçı- Akıl Oyunları’’ romanı, ‘’Kanlı Dosyalar’’, ‘’Unutulanlar- Derin Devlet’’, Köşedeki Yazılar’’, ‘’Kanlı Ay’’, romanlarına imza günü yaptı. 

Yoğun ilgi gören imza gününe gençler ve hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Haymana Belediye Başkan Yardımcısı sayın Enver Yurtdaş, MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı sayın Mehmet Ali Kulat, birçok siyasetçi ve bürokrat imza günün de  Benli’yi yalnız bırakmadı.


Aydın Benli, ‘’İstihbaratçı-Akıl oyunları’’, ‘’Unutulanlar-Derin Devlet’’, ‘’Kanlı Dosyalar’’, ‘’Kanlı Ay- Faişanal’’ Romanları ile en çok okunanlar listesinin zirvesinden inmiyor. Polisiye, Macera, Korku ve gerilim dolu öykülerde sürüklemeye devam ediyor. 

Aydın Benli’nin yeni romanı ‘’Alevi Başkan’’ Kasım ayında okurlarıyla buluşuyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR