Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:57

29 Ekim Cumhuriyetin 100' Yılı Silivri’de Bayram Coşkusu

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yıldönümü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Silivri’de de coşkuyla kutlandı.

gundem
Giriş Tarihi : 29-10-2023 13:04
29 Ekim Cumhuriyetin 100' Yılı Silivri’de Bayram Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’inci yıldönümü kutlamaları, bugün gerçekleştirilen resmi törenle başladı. Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreninde, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve Türk Devletine bağlılığı simgeleyen çelenkler Atatürk Anıtı’na bırakıldı. 

Silivri Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı çelenginin anıta sunulmasının akabinda,tüm katılımcılar tarafından saygı duruşunda bulunuldu ve belediye bandosu eşliğinde istiklal Marşı söylendi .

Cumuhurbaşanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın mesajının okunması ardından günün anlam ve önemini  taşıyan konuşmaları ardından  öğrenciler tarafından okunan şiirler , halk oyunları, ödül töreni ve resmi geçit ardından program sona erdi.

Silivri belediye başkanı Volkan Yılmaz,Cumhuriyet savcısı vekili Serkan Dinç,İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü 1.ordu komutanı temsilcisi , Silivri kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Emniyet Müdürü Cemil ERİM ve Skt üyeleri ile siyasi parti protokolde yer aldı.

Silivri, Serpil DEMİR

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR