Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:14

30 Ağustos Zafer Bayramı Sakarya'da Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümü Sakarya’da gözlerden kaçmayan küçük yaşta çocukların renkli katılımları ile kutlandı.

gundem
Giriş Tarihi : 30-08-2023 13:20   Güncelleme : 30-08-2023 14:27
30 Ağustos Zafer Bayramı Sakarya'da Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

30 AĜUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

"30 Ağustos Zaferi, Türk Tarihi'nin en önemli dönüm noktasıdır. Ulusal tarihimiz çok büyük, parlak zaferlerle doludur, ama Türk Ulusu'nun burada kazandığı zafer kadar kesin sonuçlu, yalnız bizim tarihimize değil, dünya tarihine yeni bir akım vermekte kesin etkili bir meydan savaşı hatırlamıyorum. Besbelli ki yeni Türk Devleti'nin, genç Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli burada sağlamlaştırıldı, ölümsüz yaşayışı burada taçlandırıldı. Bu alanda akan Türk kanları, bu göklerde uçuşan şehit ruhları, devletimizin, cumhuriyetimizin ölümsüz koruyucularıdır."

MUSTAFA KEMAL

30 Ağustos’ta zaferle neticelenen Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101. yıldönümü ve Zafer Bayramı ilimizde de büyük bir coşkuyla kutlandı. Valilik Kampüsü’nde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başlayan program Atatürk Bulvarı’nda yapılan geçiş törenleriyle devam etti.



Büyük zaferin 101. yılında düzenlenen programa Vali Yaşar Karadeniz, AK Parti milletvekili Murat Kaya, Ali İnci, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu,Garnizon Komutanı AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Baro Başkanı İlknur Ebiz Yıldız, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar ellerinde bayraklarla kutlamalara eşlik ederken, kutlamalar saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR