Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 22:08

31 Mart yerel seçimlerini kazanarak CHP'den Sapanca Belediye Başkanı seçilen Nihat Arda Şahin, göreve başladı.

Sapanca’da Devir Teslim Yapıldı, Sapanca Belediye Başkanı seçilen Nihat Arda Şahin, belediye bahçesinde büyük bir coşku ve kalabalıkla karşılandı. Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekti. “Halkın belediye başkanı olacağım.” Herkesin hizmetine eşit mesafede olacağını ve ötekileştiren değil birlik beraberlik içinde olacaklarını belirtti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-04-2024 17:36
 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak CHP'den Sapanca Belediye Başkanı seçilen Nihat Arda Şahin, göreve başladı.

Makamda gerçekleşen törende, Sapanca Belediye Başkanı seçilen Nihat Arda Şahin’e başkanlık rozetini önceki dönem Belediye Başkanı Özcan Özen taktı ve genç başkana başarılar dileğinde bulundu. Başkan Şahin, Sapanca’yı teslim aldığı yerden daha yukarı çıkaracağının sözünü verdi. Rozet takma merasiminin ardından birbirlerine zeytin ağacı fidanı takdim ettiler.

Devir teslim töreninin ardından belediye önünde konuşma yapan Başkan Şahin, “Birlikte olursak başarırız, tüm ekibimiz ile Sapanca’yı örnek bir ilçe haline getireceğiz, size söz veriyorum. Bu gün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Eski Milletvekili Engin Özkoç, CHP İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, CHP Eski İl Başkanı ve şu an CHP Genel Merkezi Parti Meclis Üyesi Ecevit Keleş, ve partiler de Sapanca Belediye Başkanı seçilen Nihat Arda Şahin’i yalnız bırakmadılar.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR