Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 14:11
1 Advert

7Soru 7Cevap; GÜLGÖKÇE KORKMAZ HEPİNİZE TAVIRLIYIM

Güzel Oyuncu Gülgökçe Korkmaz, Fısıltı Haberleri Muhabiri Semra TEKİN' ile sohbet esnasında sorduğu sorulara yanıt verdi. DETAYLAR HABERİN AYRINTILARINDA.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 27-01-2023 13:49   Güncelleme : 27-01-2023 13:55
7Soru 7Cevap; GÜLGÖKÇE KORKMAZ HEPİNİZE TAVIRLIYIM

1) Oyunculuktan,  şarkıcılığa ve daha bir çok alanda isminizden  söz ettirdiniz.  Son zamanlarda "Besteci" kimliğiniz  de çok konuşulur oldu . Bununla ilgili neler söyleyebilirsiniz? 
     Aslında çok küçük yaşlarda şarkı sözleri yazar , bestelerdim tabi amatörce.  Beni yakından tanıyan insanların ve özellikle Annemin desteğiyle  artık kendi bestelerimi  daha fazla yazmaya , hayata geçirmeye karar verdim. Bu konuda tevazu gösterip en azından "BESTE De mi yapıyor " dedirtmek istemezdim ama kariyer yolculuğumda her zaman olduğu gibi bu konuda da iş başa düştü, diyebiliriz. 

2) Besteci kimliğinizin yanında komedi oyunlar,  sinema filmleri ,skeçlerde yazdığınızı biliyoruz . Zor olmuyor mu hem yazmak ,bestelemek hem de hayata geçirmek? 

     " Herşey bir hayal ile başlar" Önce hayal ediyorum.  Sonra yazıyorum ve sonra kendi imkanlarımla hayata geçiriyorum.  Zor ama bütün sorumluluk size ait oluyor.  Günün sonunda sonuç ne olursa olsun kendinizi her zaman " Başarılı " hissediyorsunuz. 

3) Şubat Ayında yeni klibiniz  çıkıyor. " TAVIR " hakkında neler söyleyebilirsiniz? 
      
       Bestesi bana ait olan "Tavır"  çok güzel bir ekiple hayata geçti diyebiliriz. Aranjörümüz Akmal Azimov  ile  bu şarkıya hayat verdik. Klibimizi Hazel Prodüksiyon  da Ghazel hanım yönetmenliğinde çekildi. Gercekten harika bir ekip . Klipte Best Model Erkek Modelleri yer aldı.  Her biri birbirinden yetenekli ve ışık vaad ediyor , diyebilirim. 

4) Oyunculkta da çeşitli karakterler de rol aldınız. Klibiniz de sanki birden çok GülGökçe var gibi . Bukadar çok yönlü , renkli ve çeşitli olmayı neye borçlusunuz? 

     Klibimiz için konuşacak olursak ; Stylistimiz By Coşar 'a... Sanatsal zevkimiz birbirine çok uydu. Kendisi de zaten alanında en iyilerinden . Normal hayatımda olabildiğince sade ve zarif ,sakin yaşayan birisiyim . Konu Sanat , Sahne olunca başka birine dönüşüyorum.  Bu benim elimde olmayan bir şey. Zaten çok yönlü olmak bence Sanat yapanlar için çok önemli.  En temelinde Tiyatro kökenli bir Sanatçıyım.  Bunu da eğitim aldığım çöm Değerli Devlet Sanatçılarına borçluyum. 

5)  SAHNE ve eğlence sektöründe neden isminizi daha çok duyamıyoruz? 
   
    Zaman zaman sahne alıyorum.  Fakat bu konuda doğru ekip ve çalışma arkadaşlarına henüz  rastlamadım.  Sahne olayı çok farklı sizin bireysel başarınız ve ya yeteneğinizden daha fazlası gerekiyor.  Ama kesinlikle eğlence sektöründe olması gereken ve hak ettiğim yeri alabilmek için en azından yanlış tercihlerden  uzak durmam, eleyerek gitmem gerektiğini biliyorum.  Yüzde yüz Başarılı olacağım  bir alanda yanlış adımlar atmak istemem.  

6)  Yaptığınız Bestele Hangi Tarz?
  Pop müzik ile anılsamda  modern müzik anlayışıyla beraber farklı tarzlara da kulağım çok müsait.  Rap, trap , trabesk...
Ama canlı Sahne performanslarında  Fantezi müzik ve Alaturka müziğe kadar seslendirebiliyorum.  Hem geçmiş dönem hem de yeni nesil bütün sarkilara hakimim diyebiliriz.  

7)  Son olarak "TAVIR" şarkınızla alakalı neler söylemek istersiniz? 
     
     "Tavır " 10 Şubat Tarihinde Müzik On Air Şirketi aracılığıyla bütün Dijital Platformlarda yerini almaya başlayacak.  
Şarkının sözleri ;  Uzun yıllardır kariyer serüvenimde, tecrübelerimde , dostluklarımda  kırıldığım , Tavır koymak zorunda kaldığım kişileri anlatıyor.  Umarım seversiniz ...

Fısıltı Haberleri : Semra TEKİN 
Fotoğraf: Görkem EMGEN

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR