Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 10:52
1 Advert

ADAHEM Eğitimcileri Erasmus Projesiyle Belçika’ya Gidecek

Adapazarı Halk Eğitimi Merkezinin eğitimcileri “Yetişkin Eğitiminde e-Öğrenme Yaklaşımı” adlı Erasmus+ KA122-ADU projesi kapsamında Ramazan Bayramı sonrası 27 Nisan’da Belçika’ya gidecek.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 23-03-2023 11:00
ADAHEM Eğitimcileri Erasmus Projesiyle Belçika’ya Gidecek

Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Belçika’nın Gent şehrinde 27 Nisan-03 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek projenin hareketlilik öncesi bilgilendirme ve hazırlık toplantısı yapıldı. Kurum Müdürü Faruk Kıral ve proje koordinatörü Mahmut Üney toplantıda proje ile ilgili sunumlar yaptı.

Yapılan sunumlarda projenin hareketlilik faaliyetleri konusunda bilgilendirme, tanıtım ve hazırlık çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapıldı. Belçika’nın Gent şehrinde, eğitimcilerin alacağı yapılandırılmış kurs eğitimi ve kurs faaliyetleri, teknik ve kültürel geziler, konaklama, yeme-içme, rehberlik, güvenlik, iletişim, ulaşım, hareketlilik öncesi hazırlıklar ve hareketlilik sonrası faaliyetler ile ilgili bilgiler verildi.

Adapazarı Halk Eğitimi Merkezinden 10 eğitmen, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının bünyesindeki Erasmus+ Yetişkin Eğitimi personelinin Öğrenme Hareketliliği Programı’ndan hibe desteği alan ‘Yetişkin Eğitiminde e-Öğrenme Yaklaşımı’ adlı proje kapsamında Belçika’nın Gent şehrinde bir haftalık yapılandırılmış kurs eğitimi alacaklar.

Proje kapsamında eğitimciler; BİT teknolojisini eğitimlerine dâhil etme, sınıf yönetimi ve iş birliği geliştirme, yenilikçi eğitim metotlarıyla interaktif bir süreçte uygulama yapma, çevrim içi eğitim platformları ile öğrenmeyi geliştirme, etkileşimli eğitim tekniklerini motive edici ve yaratıcı düşünceye ilham verecek şekilde kullanma, Avrupa'daki iyi uygulama örneklerini görme, tanıma ve kurumuna transfer etme konularında uygulama becerilerini geliştirecek ve deneyim kazanacaklar.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR