Fısıltı HABERLERİ
HV
19 NİSAN Cuma 10:57

Adalet Partisi 28. Dönem Sakarya Milletvekili Adayı Selçuk KESER "UYAN Sakarya UYAN"

Adalet Partisi 28. Dönem Sakarya Milletvekili AdayıSelçuk KESER Seçime iki gün kala önemli açıklamalarda bulundu. Keser yaptığı açıklamalarda AK Parti Genel Başkan vekili ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'u da eleştirdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-05-2023 15:38
 Adalet Partisi 28. Dönem Sakarya Milletvekili Adayı Selçuk KESER

ATA İttifakı olarak seçime girecek olan partiler arasında yer alan Adalet Partisi'nin Sakarya Milletvekili Adayı Selçuk Keser açıklamalar bulundu. 

Türkiye Cumhuriyeti'ni dürüst, ilkeli siyasetçilerin yöneteceğini belirten ve ATA İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adaylarının Sinan Oğan olduğunu belirten Keser, Türkiye'nin artık uyanması gerektiğini bildirerek tüm gerçekleri tek tek anlattı.

Adalet Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Selçuk Keser yaptığı açıklamada Ali İhsan Yavuz'u da eleştirdi. HÜDA-PAR üzerinden Yavuz'u eleştiren Keser şu ifadelere yer verdi.

"Gaffar Okan 24 Ocak 2001'de Diyarbakır'da şehit edildi. Gaffar Okkan, Hizbullah tarafından yapılan suikast sonucu hayatını kaybetmiştir, Hizbullah terör örgütü uzantısı HÜDA-PAR ile yan yana kare veren, Sakarya milletvekili Ali İhsan Yavuz, utanmadan sıkılmadan gülerek HÜDA-PAR genel başkanının elini sıktı yıllarca bu milletin ekmeğini yedin. Sakarya halkı için hiç bir hizmeti olmayan Yavuz, masumane pozlar vererek adeta şirinlik yapıyor unutma ki bu millet seni unutmayacak."

"Tarih 2020, Devlet Bahçeli, 'Hiç kimse kral seçmeyecek' diye millete sesleniyor 'Diktatör atamayacak' diyor, 'Sadece Cumhuru temsil edecek', 'Şaibeli kimliği olmayacak' diyor. Tertemiz bir isim olma şerefi verilecek, ayağa düşürmeye karanlık kişilere emanet etmeye kimsenin gücü yetmez. Buradan muhataplarıma ilan ediyorum Türkiye’yi birbirine düşürenden kamplara ayırandan Cumhurbaşkanı olmaz. Şehitlerimizin vebalini ve kanını taşıyan müzakere yapandan teröristlere kucak açandan Cumhurbaşkanı olmaz, vatanı bölme milleti ayrıma hedefinde olandan kişisel hak ve özgürlükleri kısıtlayanlardan hukuka saldıranlardan adaletten kaçandan villalara balya balya para saklayandan evde paraları sıfırlayandan kamu arazilerini zimmetine geçirenden, Recep Tayyip Erdoğan’dan Cumhurbaşkanı olmaz diyen Bahçeli, 2016'da MHP'de kazan kaynıyor delegeler kurultay istiyor genel başkanlığa aday olan Sinan Oğan geleceği gören bir lider kurultayın olacağı yer barikatlarla kapalıydı ve izin verilmedi MHP de adeta koltuk krizi yaşanıyordu bahçeli bunun önüne geçe bilmek için AKP kurulduğu günden beri karşı safta duran Bahçeli, artık bu krizi AKP ile cumhur ittifakı ile aştı Bahçeli ne çelişkidir ki MHP sözünden dönmez 2023 de Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır Türk Milleti Cumhur İttifakı ile kutlu yarınlara yürüyecektir 20 yılda ülkeyi talan ettiler Sakarya’da ki AKP Belediye Başkanları Milletvekilleri ile köylere mahallelere gidip milletten oy toplamaya çalışıyorlar milletin belediyelere dişinden aşından sofrasından eksiltip de ödediği vergilerle toplanan paralar adeta talan ediliyor millet bunu unutmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'ndaki ortak partiler hakkında konuşan Keser, "Altılı masanın tanımı aslında CHP bayraklarını simgeliyor altı ok masaya dahil olan genel başkanlarını temsil ediyor masa adeta yalan rüzgarı gibi" açıklamalarında bulundu.

"ÜLKEYE 50 MİLYAR DOLAR SICAK PARA GİRECEK DİYEREK..."
"Babacan katıldığı televizyon programında utanmadan terörist başına Sayın Gülen diye övgü ile bahsediyor" diyen Keser, "Ali Babacan özelleştirmenin baş mimarı ABD, Irak’a girmek için Türkiye’den destek ararken Babacan ülkeye 50 milyar dolar sıcak para girecek diye adeta siyasileri tek tek teskereye ikna etti bunun sonucunda 7 milyon sığınmacı bunlardan kaynaklı 782 yurttaşımız hayatını kaybetmiştir" ifadelerini kullandı.

"DAVUTOĞLU, DEMİRTAŞ'A SAHİP ÇIKTI"
Açıklamalarına devam eden Keser, "Ahmet Davutoğlu aslında içindekilerin dışa vurması diyelim, katıldığı bir TV programında Demirtaş'a sahip çıktı HDP meselesine gelirsek halkın oyunu almış herkesle görüşürüm tutuklu yargılanma ya zaten esastan karşı olduğum için ve siyasi mücadelenin siyasi alanda olması gerektiğini düşündüğüm için Demirtaş’ın tutuklu olmasına neden ve Parti bu çerçevede onay vermez yani olumlu görmez ne yazık ki Davutoğlu Türkiye Cumhuriyeti’nde başbakanlık yapmış" dedi.

"KILIÇDAROĞLU HİÇ BİR ZAMAN PKK İLE ARASINA MESAFE KOYMADI"
"CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hiç bir zaman PKK ile arasına mesafe koyamadı" diyen Selçuk Keser, " Kılıçdaroğlu, her katıldığı TV programında Selahattin Demirtaş’a sahip çıktı CHP'de kazan kaynıyor sıra Kemal Kılıçdaroğlu'nda, onunda CHP içinde ayrılıkçı düşünenleri demokratik bir kurultay yerine sadece ayrılıkçıları uzaklaştırmakla yetindi" ifadelerini kullandı.

"Adalet Partisi Sakarya'da hiç bir seçim aracına müzik sistemi ile seçim çalışması yapmadı" diyen Keser "Türkiye büyük bir deprem yaşadı, deprem şehitlerinin mekanları cennet olsun İnşallah" diyerek başsağlığı diledi.

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR