Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:21

Adapazarı Belediyesi ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası Aldı

Gerçekleştirdiği çalışmalar ve vizyon projelerle büyük başarılara imza atan Adapazarı Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla yürüttüğü çalışmaların ardından uluslararası geçerliliğe sahip ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasını almaya hak kazandı. Başkan Mutlu Işıksu, “En güzel çalışmalar Adapazarı’mıza değer. Mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Başarı çıtamızı artırarak gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 16-11-2023 13:18
Adapazarı Belediyesi ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası Aldı

Kalite Yönetim Sistemi

Adapazarı Belediyesi her alanda nitelikli çalışmalar yapmaya devam ediyor. Hizmet kalitesinin daha da artırılması hedefiyle yapılan çalışmalar kapsamında, uluslararası geçerliliğe sahip olan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası, Adapazarı Belediyesi’ne verildi.

Başkan Işıksu’ya Teşekkür

Uluslararası Sertifikasyon ve Denetim Hizmetleri (NİSSERT) Müdürler Kurulu Başkanı İlhan Koçhisarlı, “Yönetim Sistemleri ile ilgili sistem kurmak ve faaliyetleri sistem kapsamında yürütmek ciddi bir özveridir, kararlılıktır. Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu ve ekibini bu kararlılığı ortaya koyup sonuca ulaştıkları için tebrik ediyor, Adapazarı Belediyesi adına yeni hizmetleri için heyecan duyuyoruz. Sertifikanın çok daha güzel faaliyetlere zemin hazırlayacak bir başlangıç olmasını diliyoruz.” dedi.

 

Kalite Çok Önemlidir

Başkan Işıksu, Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası’nın alınmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kalite çok önemlidir, herkes kaliteli hizmet almak ister. Her alanda kalite, çalışmada, eserde, hizmette ve sunumda… Biz tüm aşamalarda kaliteli olmayı hep önceledik, kıymetli hemşehrilerimizin Belediyemizden memnun olmasını hedefledik. Hepsini bir araya getirdik, gayret ettik ve uluslararası geçerliliğe sahip sertifikamız geldi. Çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bundan sonra da hedeflerimizi gerçekleştirmeye, yaptıklarımızı anlatmaya ve uygulamaya devam edeceğiz. En güzel çalışmalar, Adapazarı’mıza değer.” diye konuştu.

Adapazarı Her Şeyin En Güzeline Layık

Başkan Mutlu Işıksu, açıklamasının devamında, “ISO 9001:2015, her alanda kalite, ISO 10002 ise hizmet sunduğumuz milletimizin memnuniyetinin ölçülmesidir. Bunu da çok önemsiyoruz. Sadece çalışmak yetmez, memnuniyet de çok önemli. Bu aşamalar da değerlendirilmezse nitelikli hizmet sunmakta ve hedeflere ulaşmakta güçlük yaşanır. Biz, tüm çalışmalarımızı istişarelerle, ölçme ve değerlendirmelerle ilerletmeye gayret ediyoruz. Şehrin kalbi Adapazarı, her şeyin en güzeline layık.” ifadelerini kullandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR