Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 22:58

Adapazarı İçin Çok Çalışmaya Devam

Adapazarı Belediyesi Eylül Meclisinde konuşan Başkan Mutlu Işıksu, “Çalışma dönemimizde dört buçuk yılı geride bıraktık. 84 mahallemizin tamamına dokunarak gayretle çalışıyoruz. İstişarelerle daha da güzelleşen, gayret dolu adımlarımızın hepsinin bir hikayesi vardı. Birbiri ile bütünleşmeyen, merkezinde samimiyet ve muhabbet olmayan hiçbir işe tevessül etmedik ve Rabbimize şükürler olsun hayata geçirdiğimiz tüm projeler Adapazarı’mıza çok yakıştı. Daha güzele doğru yürümeye, Adapazarı’mız için daha nice hizmetleri hayata geçirmeye devam inşaallah.” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 05-09-2023 10:43
Adapazarı İçin Çok Çalışmaya Devam

Adapazarı Meclisi Toplandı

Adapazarı Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı, Başkan Mutlu Işıksu’nun başkanlığında Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İki maddelik gündemin oylandığı ve oy birliğiyle kabul edildiği, Meclis Hukuk Komisyonu üyeliğine İYİ Parti’den istifa eden İsmail Zortul’un yerine İYİ Parti’li Mahir Özgün’ün seçildiği mecliste Başkan Işıksu, göreve geldikleri ilk andan bugüne geçen zamanda Adapazarı Belediyesi’nin hizmetlerini içeren video eşliğinde bir konuşma yaptı. Işıksu, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne hamdolsun gayret dolu, istişarelerle daha da güzelleşen bir çalışma dönemi geçiriyoruz. 4,5 yılı geride bıraktık. Meclis üyelerimiz, tüm mesai arkadaşlarımız, kalbi Adapazarı için atan herkesle birlikte çok çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

84 Mahallede Etkin Hizmet

Gurur dolu bir hizmet yolculuğu olduğunu vurgulayan Işıksu, “İlk günden bugüne ne dediysek hayata geçirmek için yoğun gayret sarf ettik ve hamdolsun gurur dolu bir yolculuk olduğunu belirtmek isterim. En başta ifade ettiğimiz ilkelerimizden asla ödün vermedik. 84 mahallemizin tümüne dokunduk. İstişarelerle tespit ettiğimiz tüm ihtiyaçları imkanlarımızın el verdiği ölçüde giderdik. Şehrin kalbi Adapazarı için çok çalışıyor ve sizlerle başarıyoruz. Her zaman, her fırsatta ifade ettim. Eğer bu başarı varsa bu çok kıymetli hemşehrilerimizindir.” dedi.

Başkan Işıksu’dan Destek Teşekkürü

Hayata geçen eserlerde emek verenlere teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Başkan Mutlu Işıksu, “Mesai arkadaşlarım başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Sokak sokak belediyecilik hizmetlerimiz, Adapazarı’mızı karış karış gezen temizlik görevlisi kardeşlerim, ihtiyaca binaen yenilediğimiz çöp konteynerlerimiz, çalışmalarına destek olduğumuz kamu kurumları ve STK’lar, tabii ki de sosyal destek hizmetlerimize videoda yer vermedik. Özellikle sosyal destek hizmetlerimizde çok hassasız. “Veren el ile alan eli Yaradan bilsin yeter” diyoruz. Adapazarı’nda kamu kurumlarınca bilgisi bulunan tüm ihtiyaç sahiplerine destek oluyoruz. Bambaşka bir duygudur güzelliklere vesile olmak, dua almak isteyenlere köprü olmak. Rabbim daim eylesin.” şeklinde konuştu.

 

Samimiyet ve Muhabbetle Yürüyoruz

“Adapazarı’nı Çok Seviyoruz” diyerek yola çıktıklarını belirten Başkan Işıksu, “O kadar çok gayret ettik ki kıymetli hemşehrilerimiz de sevgimize şahit oldular ve ‘Adapazarı’nı Çok Seviyoruz’ herkesin dilinde oldu, şükürler olsun. ‘Adapazarı Sizinle Güzel’ diyerek tüm paydaşlarımızla, şehir insanıyla istişarelerimize her daim devam ettik. Çok çalıştık ve evlatlarımızı mutlu eden projelerimizle ‘Çocuk Dostu Adapazarı’na kavuştuk. ‘Çalışmak Bizim İşimiz’ dedik. ‘Şehrin Kalbi Adapazarı’nı hep birlikte vurguladık. Sokak sokak çalıştık ve ‘Adapazarı’nda İşler Yolunda’ dedik. Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projemizle ‘Adapazarı’nda Hayat Var’ dedik, bu kadar kıymetli bir proje ve tabii ki diğer tüm projelerimiz ‘Adapazarı’na Değer’ diye söyledik. Yani kullandığımız tüm sloganlar bizim istikametimizin, milletimizin istikameti olduğuna işaret etmiştir. Attığımız her adımın bir hikayesi vardır. Birbiri ile bütünleşmeyen, merkezinde samimiyet ve muhabbet olmayan hiçbir işe tevessül etmedik.” dedi.

Tüm Eserler Adapazarı’nda Çok Yakıştı

Başkan Işıksu, konuşmasının son bölümünde; “Adapazarı’nı Çok Seviyoruz. Şehrin Kalbi Adapazarı. Adapazarı Seninle Güzel. Çocuk Dostu Adapazarı. Çalışmak Bizim İşimiz. Adapazarı’nda İşler Yolunda. Adapazarı’nda Hayat Var. Adapazarı’na Değer. 4,5 yılın hikayesi bu sloganlarda gizli. Ve şimdi tamamladığımız tüm çalışmaları ayrıntılarıyla tanıtma ve açılışlar yapma vakti. Kıymetli hemşehrilerimizden emanet aldığımız bu görevin 5 yıllık çalışma sürecini tamamlarken son 6 ayın -bizim çok inandığımız- sloganını da paylaşmak istiyorum. ‘Adapazarı’na Çok Yakıştı.’ Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projemiz başta olmak üzere videomuzda da izlediğimiz, hayata geçirdiğimiz ve çalışması devam eden tüm projelerimiz, ‘Adapazarı’na Çok Yakıştı.’ Rabbime şükürler olsun. Kim ne derse desin ne yaparsa yapsın en güzel kararın kıymetli hemşehrilerimizin vicdanında, en güzel neticenin onların muhabbetinde, tebessümünde ve teveccühünde saklı olduğunu biz Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. AK Belediyeciliğin, gönül belediyeciliğinin nasıl olması gerektiğini kendilerinden öğrendik. Allah başımızdan eksik etmesin.”

 

Daha Güzele Yürümeye Devam

“Mahalle mahalle, sokak sokak, dükkân dükkân defalarca dolaştığım, sevdalısı olduğum şehrimin insanının gösterdiği teveccühü gördükçe çalışma inancım daha da artıyor. Gayretle çalışmaya, daha güzele doğru yürümeye, Adapazarı’mıza yakışan hizmetleri hayata geçirmeye devam inşaallah.” ifadelerini kullandı.

 

Adapazarı Belediyesi’nin Ekim ayı meclis toplantısı, 02 Ekim 2023 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR