Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 23:38

Adapazarı Kızılay Gönüllüleri Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor.

Türkiye’nin tek yürek olduğu deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren Adapazarı Kızılay Şubesi Kahramanmaraş’ta enkazdan çıkan, evleri yıkılan depremzede aileler için içerisinde soba ve ısıtıcıların bulunduğu 32 çadır kurdu.

gundem
Giriş Tarihi : 16-02-2023 13:15
Adapazarı Kızılay Gönüllüleri Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor.

1999 yılında büyük acılar yaşamış Sakarya’dan 20 kişilik ekiple deprem bölgesine giderek yaraları sarmaya çalışan Adapazarı Kızılay Şubesi Gönüllüleri gıda ve benzeri ayni yardımlarda da bulundukları depremzede ailelerine kurdukları çadırlarda sıcak bir ortam sağlamaya gayret gösteriyorlar.

Adapazarı Kızılay Şubesi Başkanı Nur Gülşan; “Adapazarı’ndan Kahramanmaraş’a barınma yardımının yanı sıra gıda ve giysi yardımlarıyla birlikte geldik. Yönetim kurulu üyelerimizin de yer aldığı 20 kişilik ekibimizle enkazdan çıkan, evleri yıkılan 610 depremzede vatandaşımızı kurduğumuz 32 adet çadırımıza yerleştirdik ve tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Çadırlarımızın içerisinde soba ve ısıtıcıların yanı sıra 3 er adet yatak da bulunuyor” dedi.

 

Kahramanmaraş’taki çalışmalarını tamamlayan Adapazarı Kızılay ekibi bugün itibariyle büyük yıkımın yaşandığı Hatay bölgesine geçerek depremzede vatandaşlarımızın barınma ve diğer ihtiyaçlarına katkı sağlamaya Hatay’da devam edecekler.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR