Fısıltı HABERLERİ
HV
26 NİSAN Cuma 06:43

Adapazarı Sokaklarında Asfalt Mutluluğu

Adapazarı Belediyesi Mahallemi Güzelleştiriyorum ve asfalt çalışmaları kapsamında devam eden sokaklardaki çalışmaları inceleyen Başkan Işıksu, “Elimizden gelen tüm gayreti göstererek şehrin kalbi Adapazarı’mızın sokaklarında çehreyi değiştirmeyi sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin duaları ve teveccühüyle daha güzel yarınlara gayretle, hep birlikte ulaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 27-10-2022 16:48
Adapazarı Sokaklarında Asfalt Mutluluğu

Başkan Işıksu Sahada

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Özden ile birlikte, Mahallemi Güzelleştiriyorum ve asfalt çalışmaları kapsamında tamamlanma aşamasında olan Çiftçi, 16, 147, 5025 ve 5027. sokaklarını gezerek sokak sakinleriyle sohbet etti.

 

Sokak Sokak Çalışma

İhtiyaç tespitleriyle program dahilinde saha çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Işıksu, “Mahallemi Güzelleştiriyorum projemizi çok ama çok önemsiyor, asfalt çalışmalarımızla da sokaklarımızı daha da güzelleştiriyoruz. Elimizden gelen tüm gayreti göstererek şehrin kalbi Adapazarı’mızın sokaklarında çehreyi değiştirmeyi sürdürüyoruz. Altyapı kurumlarımızla koordineli şekilde ihtiyaçları tespit ederek gerekli tüm çalışmaları hızla gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin duaları ve teveccühüyle daha güzel yarınlara gayretle, hep birlikte ulaşmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR