ADAPAZARI - Üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İslam âleminin ve Adapazarlı hemşehrilerinin mübarek gecesini tebrik etti. Mesajında manevi arınma ve toplumsal birliktelik vurgusu yapan Çağlayan, rahmet ve mağfiret iklimine girmenin huzurunu paylaştı.
"Kalplerimizi Arındırmak İçin Önemli Bir Fırsat"
Başkan Samet Çağlayan, Regaip Kandili’nin taşıdığı manevi değere dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
"Rahmet, bereket ve mağfiretin müjdecisi mübarek Regaip Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu müstesna gece; kalplerimizi arındırmak, dualarımızı çoğaltmak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek için bizlere sunulmuş çok önemli bir fırsattır."
"Dualarımız Ülkemiz ve İnsanlık İçin"
Mesajında dayanışma ruhuna vurgu yapan Çağlayan, edilen duaların hayırlara vesile olmasını dileyerek, "Bu kutlu gecede Yüce Rabbimden niyazım odur ki; edilen dualar kabul olsun, gönüller huzurla dolsun, kardeşliğimiz ve dayanışmamız daim olsun. Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni tebrik ediyor; bu mübarek gecenin ülkemize, şehrimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.
Hemşehrilerine ve İslam Âlemine Tebrik
Başkan Çağlayan mesajını, Kur'an-ı Kerim'den bir dua ve tüm vatandaşlara yönelik iyi dilekleriyle sonlandırdı:
"“Rabbimiz! Bizi bağışla, bize merhamet et ve işlerimizi hayırla neticelendir.” Bu vesileyle, başta Adapazarlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Regaip Kandili’nin mübarek olmasını temenni ediyorum."
Haber İçin Alternatif Başlık Önerileri:
-
Çağlayan'dan Kandil Mesajı: "Kardeşliğimiz Daim Olsun"
-
Adapazarı'nda Kandil Huzuru: Başkan Çağlayan'dan Anlamlı Mesaj
-
Üç Ayların Müjdecisi Regaip Kandili İçin Samet Çağlayan'dan Tebrik
