Fısıltı HABERLERİ
HV
19 MART Salı 05:25
Advert

AK Parti Pazaryeri ilçesinde açtığı stantla yeni üyeler kazandı

AK Parti Pazaryeri İlçe Teşkilatı İlçede kurulan panayırda açtığı stantla Partiye yeni üyeler kazandırdı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 03-10-2022 12:21
AK Parti Pazaryeri ilçesinde açtığı stantla yeni üyeler kazandı

AK Parti Pazaryeri ilçe Teşkilatı ilçede bir yandan vatandaşların nabzını tutmak ve yeni üye kayıtları için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

Açılan stantta gençlerden yoğun ilgi olduğunu söyleyen AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, kurulan stantta vatandaşlara AK Parti hükümetleri tarafından bugüne kadar yapılan hizmetleri anlattı. 2023 seçimleri öncesi eski üye sayısını koruyarak yeni üyeler ile birlikte Partisinin ilçede daha da güçlendiğini belirtti.

 

Stanttı ziyaret eden vatandaşlara Partisine göstermiş oldukları ilgiden teşekkür eden Başkan Soydan, inanıyorum ki bu büyük destekle birlikte Pazaryeri ilçemiz partimizin göz bebeği olmaya devam edecektir açıklamasında bulundu.

 

Partinin İlçe Kadın Kolları Başkanı Büşra Kanat’ da kurulan stantta üye kayıt işlemine katıldı.

 

Seçimden seçime değil her zaman sahada olduklarını ve aynı heyecan İle her daim çalıştıklarını söyleyen AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Başkanı Büşra Kanat, Kadın Kolları olarak, ilçe yönetimi arkadaşlarıyla birlikte kapı kapı dolaşarak ilçe kadınlarını ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgiler verdiğini belirtti.

Başkan Kanat ”Üye çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonraki günler de devam edecek. Bu çalışmada yoğun destekleri olan il teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza, belediye başkanımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize ve mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım’da Pazaryeri ilçesinde kurulan üye standını ziyaret ederek çalışmaları yakından takip etti.

 

Başkan Yıldırım “Pazaryeri’li hemşerilerimizin yoğun ilgisiyle AK Parti ailesi genişlemeye devam ediyoruz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi AK Parti ile olan gönül bağlarını partimize üye olarak daha da güçlendirmeye davet ediyorum. Özverili çalışmalarından dolayı Pazaryeri ilçe Başkanımızı ve ilçe kadın kolları başkanımızı tebrik ediyorum" dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR