Fısıltı HABERLERİ
HV
02 MAYIS Perşembe 19:51

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever Meydanlara Sığmayan Coşkumuz 14 Mayıs Zaferinin Ayak Sesleridir!

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, milletvekili adayları ile birlikte Sakarya’yı karış karış gezmeye devam ediyor. Vatandaşların sahada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye olan desteğinin kendilerine güç verdiğini ifade eden Tever, “Birlik ve kardeşlik ruhuyla 14 Mayıs zaferini adım adım inşa ediyoruz” dedi. ZAFERİ İNŞA EDİYORUZ AK Parti Sakarya Teşkilatları, 14 Mayıs seçimleri öncesinde milletvekili adayları ile birlikte şehri karış karış gezerek sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmıyor. Sahada tam kadro çalışan AK Parti Teşkilatları, vatandaşların dertlerini dinleyerek sorunlarına derman oluyor. AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’de sahada gördükleri büyük coşkunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye desteğin sonucu olduğunu ifade ederek, “Tüm kadrolarımızla, milletvekili adaylarımızla, belediye başkanlarımızla, kadın ve gençlik kollarımız ile ve de gönüldaşlarımızla büyük bir coşku ile vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Birlik ve kardeşlik ruhuyla 14 Mayıs zaferini adım adım inşa ediyoruz” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 05-05-2023 15:15
AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever Meydanlara Sığmayan Coşkumuz 14 Mayıs Zaferinin Ayak Sesleridir!

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, milletvekili adayları ile birlikte Sakarya’yı karış karış gezmeye devam ediyor. Vatandaşların sahada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye olan desteğinin kendilerine güç verdiğini ifade eden Tever, “Birlik ve kardeşlik ruhuyla 14 Mayıs zaferini adım adım inşa ediyoruz” dedi.

 

ZAFERİ İNŞA EDİYORUZ

AK Parti Sakarya Teşkilatları, 14 Mayıs seçimleri öncesinde milletvekili adayları ile birlikte şehri karış karış gezerek sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmıyor. Sahada tam kadro çalışan AK Parti Teşkilatları, vatandaşların dertlerini dinleyerek sorunlarına derman oluyor. AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’de sahada gördükleri büyük coşkunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye desteğin sonucu olduğunu ifade ederek, “Tüm kadrolarımızla, milletvekili adaylarımızla, belediye başkanlarımızla, kadın ve gençlik kollarımız ile ve de gönüldaşlarımızla büyük bir coşku ile vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Birlik ve kardeşlik ruhuyla 14 Mayıs zaferini adım adım inşa ediyoruz” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR