Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 15:17
1 Advert

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Rahmi Can Şeşen “Gençler Türkiye Yüzyılına en büyük desteği verecek”

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Rahmi Can Şeşen, seçim çalışmaları kapsamında Adapazarı, Erenler ve Serdivan’da vatandaşlarla buluştu. Türkiye Yüzyılını ve 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatan Şeşen, “Sakarya’nın gençleri Türkiye Yüzyılına en büyük desteği verecek” dedi. BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR Adapazarı, Erenler ve Serdivan’da seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam eden AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Rahmi Can Şeşen, enerjisi ve söylemleri ile gittiği her yerde büyük destek görüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Yüzyılını ve 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatan Şeşen, “Sakarya’nın gençleri Türkiye Yüzyılına en büyük desteği verecek” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-05-2023 11:01
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Rahmi Can Şeşen “Gençler Türkiye Yüzyılına en büyük desteği verecek”

TEKNOFEST KUŞAĞI

Şeşen sözlerini şöyle sürdürdü: “Gençliğin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik büyük sevgi ve desteği görüyoruz. Türkiye Yüzyılında partimizin açıkladığı gençliğimiz ile alakalı çalışmalar heyecan verici. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, üreten, tasarlayan, yerli ve milli teknolojiye inanan Teknofest kuşağı olarak 14 Mayıs seçimlerinin öneminin farkındayız” diye konuştu.

14 MAYIS DOĞRU ZAMAN

AK Parti’nin tüm unsurları ile sahada vatandaşlarla iç içe olduğunu dile getiren Şeşen Rahmi Can Şeşen son olarak şunları kaydetti:  “8 Milletvekili adayımız ve tüm parti kadrolarımızla tek yürek ve tek bilek olarak sahadayız. Allah hepsinden razı olsun. Düzenlediğimiz gençlik buluşmalarımızda 22 yaşında genç bir avukatı listelerinde aday olarak gösterecek kadar gençlere önem veren ve onları siyasetin merkezine alan AK Parti’nin vizyonundan bahsediyoruz. Hamdolsun, Sakarya’da gençler tek ses doğrusu AK Parti diyor. Sayın Cumhurbaşkanımız için doğru adam, 14 Mayıs için de doğru zaman diyor” şeklinde konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR