Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 22:37

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek SAKİKAD üyesi kadınlar ile kahvaltıda bir araya geldiler.

Sakarya'nın tek kadın milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, SAKİKAD üyesi kadınlar ile bugün kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. Halen Ak Parti milletvekili olan ve 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde de yeniden milletvekili adayı olan Çiğdem Erdoğan Atabek, toplantıya katılan kadınlara hitap ederek, Sakarya'da önümüzdeki dönemde gerçekleştirecek oldukları özellikle kadınlara dönük somut projeleri olduğunu ifade etmiştir.

SİYASET
Giriş Tarihi : 27-04-2023 13:48   Güncelleme : 27-04-2023 13:51
AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek SAKİKAD üyesi kadınlar ile  kahvaltıda bir araya geldiler.

Toplantıya katılan kadınların ilgiyle dinledikleri Milletvekilimiz Çiğdem Erdoğan Atabek, kadınlarımızı üretim faaliyetinin içine daha etkin olarak katacaklarını; sadece şehirde yaşayan kadınlarımızı değil, köylerde yaşayan kadınları da kapsayan ve ev ekonomilerine katkı sağlayacak olan kooperatif tarzındaki iktisadi örgütlenmeleri teşvik edeceklerini belirterek, ailelerin yaşam standartlarını daha da yükseltecekleri söylemiştir.

Sözlerine "kadın kadının kurdu değil, kadın kadının yurdudur." diyerek devam eden Milletvekilimiz Çiğdem Erdoğan Atabek, işletme sahibi olmak isteyen girişimci kadınlara da ilgili bütçeden uygun kredi imkanları sunacaklarını, mevcut işletmeleri bulunan kadınlarımıza da KOSGEB vasıtasıyla finansal destek vereceklerini belirtmiştir.

Toplantıda kendisine sorulan soruları da yanıtlayan Milletvekilimiz Çiğdem Erdoğan Atabek'e,  gazeteci/yazar Filiz Toklu tarafından kaleme alınmış olan "Filizlenen Düşünceler" isimli kitabı bizzat yazar tarafından imzalı olarak kendisine takdim edilerek, yürütmekte olduğu seçim kampanyası dolayısıyla kendisine başarı dileklerini iletmiştir.

Verimli bir atmosferde gerçekleşen kahvaltılı buluşma, toplantıya katılan kadınların alkışları ve hatıra fotoğraflarının çekimi ile sona ermiştir.

FISILTI HABERLERİ; Filiz TOKLU

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR