Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:56

Ak Parti SBB Adayı Yusuf Alemdar “Sakarya’nın hizmet dolu 5 yılı 31 Mart’ta başlayacak”

Başkan Adayı Alemdar, Ferizli’de düzenlenen iftar programına katıldı. 31 Mart’ın ardından 5 yılın Sakarya’da hizmet yılı olacağını söyleyen Alemdar, 30 Büyükşehir içerisinde en çok oyu alan şehir olmak istediklerini dile getirdi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, bir dizi ziyaret gerçekleştirdiği Ferizli’de iftar programına katıldı. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen programda Ferizli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tenha ve Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç yer aldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2024 11:27   Güncelleme : 18-03-2024 11:31
Ak Parti SBB Adayı Yusuf Alemdar “Sakarya’nın hizmet dolu 5 yılı 31 Mart’ta başlayacak”

Yeni dönem atılım ve kalkınma dönemi olacak

Programda konuşan Ferizli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, “2019’da sizlerin teveccühü ile Ferizli tarihinin en yüksek oyunu alarak belediye başkanı oldum. 5 yılda çok güzel işler yaparak ilçemize değer kattık. Gelirlerimizi artırdık. 7 milyonluk bütçeyi 120 milyona çıkardık. Belediyemizin iş yükünü çekecek makine parkını güçlendirdik. 8’i sıfır olmak üzere 22 araç kazandırdık. Eksiklerimizi ise önümüzdeki dönemde tamamlayacağız. Makine parkımız ne kadar güçlü olursa hizmetlerimiz o kadar düzenli ve hızlı olur. Sinanoğlu ile Gölkent mahallemizi doğalgaz ile buluşturduk. Eksik olan yolumuz için ise Yusuf başkanımızdan söz aldık, önümüzdeki dönem yapacağız. Allah nasip ederse yeni dönemimiz atılım ve kalkınma dönemi olacak” dedi.

Önümüzdeki 5 yılı hizmet yılı ilan edeceğiz

Konuşmasında vatandaşların taleplerine göre planlamaların yapıldığını ifade eden Alemdar, “Biz hizmet insanıyız. İnşallah şu 15 günü sizlerle birlikte verimli geçirip önümüzdeki 5 yılı hizmet yılı ilan edeceğiz. Toplumumuzun her kesimiyle birlikte olacağız. Bizim derdimiz hizmet etmek. Ferizli’de mahallelerimizi gezdik. Esnafımızla vatandaşlarımızla hasbihal edip taleplerini dinledik. Yola çıkmadan önce bu talepleri nasıl çözeceğimizin planını yaptık. Bu akşam sizlerle böylesine güzel bir ortamda buluşmak bizleri ziyadesiyle memnun etti. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ramazan’ımız hayırlı olsun. Rabbim hepimizi bayrama sağlık ve sıhhat içinde kavuştursun. İnşallah 31 Mart akşamı bayramın arifesini yaşayacağız. Sizlerin güçlü destekleriyle 30 büyükşehir arasında en çok oyu alan il olmak istiyoruz” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR