Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 21:42

Ak Parti SBB Başkan Adayı Yusuf Alemdar “Meslek odalarımızla uyumlu çalışmaya devam edeceğiz”

Yusuf Alemdar SMMMO ödül töreninde konuştu Başkan Adayı Alemdar, Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda düzenlenen ödül programına katıldı. 1-7 Mart Muhasebe Haftası’nda gerçekleştirilen buluşmada konuşan Alemdar, “Emeği ve gayretiyle üreten, mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getiren muhasebecilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Oda ve meslek kuruluşlarımızla tam bir uyum içerisinde çalışacağız. Meslek mensuplarımızla, odalarımızla şehrimiz için birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen ödül programına katıldı. 1-7 Mart Muhasebe Haftası kapsamında düzenlenen programda, ruhsat almaya hak kazanan yeni muhasebecilere ruhsatları ve 25-35 ve 50 yılı aşan süredir mesleğini icra eden muhasebecilere ise plaket takdim edildi. Oda Başkanı Erdinç Atalay ve yönetimi tarafından karşılanan Alemdar’a, Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu eşlik etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 19:05   Güncelleme : 01-03-2024 19:06
Ak Parti SBB Başkan Adayı Yusuf Alemdar “Meslek odalarımızla uyumlu çalışmaya devam edeceğiz”

İletişim kanallarını güçlü tutmaya devam edeceğiz

Programda konuşan Oda Başkanı Atalay, “Meslek örgütü olarak 31 Mart’ta aday olan tüm meslektaşlarıma ve adaylara başarılar diliyorum. Bu vesile ile tüm meslektaşlarımın Muhasebe Haftası’nı da kutluyorum. Bugün aramızda olan Sayın Osman Çelik ve Sayın Yusuf Alemdar’a mesleğimize ve meslektaşlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Alemdar, Serdivan Belediye Başkanlığı döneminde de odamıza karşı önemli ve hassas bir iletişim yolu izledi. Ümit ediyorum ki yeni dönemde de bu iletişim kanallarını güçlü tutarak, birlik ve beraberliğimizi geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.

Tam bir uyum içerisinde çalışacağız

Ödül ve plaket alan tüm muhasebecileri tebrik ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Alemdar, “Tüm muhasebecilerimizin Muhasebeciler Haftasını kutlarım. Şehrimizde başarıyla çalışan, şehir ekonomisine katkı sağlayan, azami gayret ortaya koyan tüm oda mensuplarına teşekkür ediyorum. Emeği ve gayretiyle üreten, mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getiren muhasebecilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Oda ve meslek kuruluşlarımızla tam bir uyum içerisinde çalışacağımızı hep ifade ediyorum. İnşallah yerel seçimlerin ardından sıkı bir iş birliğiyle hem meslek mensuplarımızla hem de odalarımızla şehrimiz için birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR