Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:02

Ak Parti SBB Başkan Adayı Yusuf Alemdar “Ramazan birlik ve beraberlikleri güçlendiriyor”

Sapak Camii’nde 24 yıldır süren gelenek “Ramazan birlik ve beraberlikleri güçlendiriyor” Başkan Adayı Alemdar, Serdivan Sapak Cami’nde düzenlenen 24. geleneksel iftar programına katıldı. Burada vatandaşların iftar sofrasına konuk olan Alemdar, “Ramazanın manevi ikliminin her anını vatandaşlarımızla birlikte geçirmek bizlere huzur veriyor. Yıllardır düzenlenen ve geleneksel hale gelen böylesine iftar programları, bu manevi iklime olağanüstü bir katkı sağlıyor” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Serdivan’da düzenlenen 24. Geleneksel Sapak Cami iftarına katıldı. Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik ile birlikte programa katılan Alemdar, burada vatandaşların iftar sofrasına konuk olarak orucunu açtı. Program boyunca vatandaşlarla sohbet eden Alemdar, görüş ve talepleri dinledi. Oldukça sıcak ve samimi anlara sahne olan programa katılım da yüksek oldu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 19-03-2024 11:15
Ak Parti SBB  Başkan Adayı Yusuf Alemdar “Ramazan birlik ve beraberlikleri güçlendiriyor”

Sapak Camii’nde 24 yıldır süren gelenek

“Ramazan birlik ve beraberlikleri güçlendiriyor”

Başkan Adayı Alemdar, Serdivan Sapak Cami’nde düzenlenen 24. geleneksel iftar programına katıldı. Burada vatandaşların iftar sofrasına konuk olan Alemdar, “Ramazanın manevi ikliminin her anını vatandaşlarımızla birlikte geçirmek bizlere huzur veriyor. Yıllardır düzenlenen ve geleneksel hale gelen böylesine iftar programları, bu manevi iklime olağanüstü bir katkı sağlıyor” dedi.

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Serdivan’da düzenlenen 24. Geleneksel Sapak Cami iftarına katıldı. Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik ile birlikte programa katılan Alemdar, burada vatandaşların iftar sofrasına konuk olarak orucunu açtı. Program boyunca vatandaşlarla sohbet eden Alemdar, görüş ve talepleri dinledi. Oldukça sıcak ve samimi anlara sahne olan programa katılım da yüksek oldu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR