Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:36

Ak Parti Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik: “Belediyecilik Siyaset Değil, Hizmet Makamıdır”

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Beşevler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan KAÇEP Başkanı Sema Barlin, Meclis Üyesi Adayları, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen toplantıda Çelik’i mahalle sakinleri samimiyetle ve coşkuyla karşıladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 18:11
Ak Parti Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik: “Belediyecilik Siyaset Değil, Hizmet Makamıdır”

Mahalle toplantısında konuşan Başkan Adayı Çelik, 1994 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesiyle başlayan kutlu davanın 31 Mart yerel seçimleriyle devam edeceğini söyledi.

 

İşimiz Hizmet Etmek

 

Çelik, “Bizim bir tek işimiz var, hizmet etmek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işimiz hizmet etmek olacak. Mahallelerimizin, şehrimizin ihtiyaçlarını biliyor, hemşehrilerimizin taleplerini can kulağıyla dinliyoruz. Belediyeciliğin siyaset değil, hizmet makamı olduğunu biliyoruz. Gece gündüz demeden sahadayız ve yerel seçimlerin, şehrimizin geleceği için ne kadar önem arz ettiğini en ince detayına kadar anlatmaya çalışıyoruz. Serdivan’da bize yine büyük bir destek var. Cumhur İttifakı’nın tüm kadrolarına olan güvenlerini bir kez daha bizimle paylaşan bütün hemşehrilerimize ve değerli esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde olduk, bundan sonrada aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR