Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:55

AK Parti Taraklı Belediye Başkan aday adayı Şahin Akı seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Taraklı Belediye Başkan aday adayı Taraklı Belediyesi yazı işleri ve İmar işleri eski müdürü Şahin Akı yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-12-2023 10:26
AK Parti Taraklı Belediye Başkan aday adayı Şahin Akı seçim çalışmalarını sürdürüyor

Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ş:Nevzat Akay ve Taraklı Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Çelik’i ayrı arı ziyaret eden AK Parti Taraklı Belediye Başkan Adayı Şahin Akı , “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşine az rastlanır feraseti ve öncülüğünde ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefleri doğrultusunda ülkemizin, şehrimizin, vatandaşlarımızın geleceği için her konumda, her görevde durmadan çalışmalıyız. Dünya yeniden şekilleniyor ve şükür ki bütün dünyanın gıpta ile baktığı Sayın Cumhurbaşkanımız gibi bir liderimiz var” ifadelerini kullandı.

Akı “‘Türkiye Yüzyılı’ dünyada ülkemizin bir yıldız gibi parlamasını sağlayacak. Bizler de Taraklı’da aynı düsturla ilçemizi herkesin örnek göstereceği bir yer haline getireceğiz inşallah. “Taraklı’mızda, esnafımıza büyük ve kalıcı işlere imza atmak istiyoruz. Reisimizin işaret ettiği gibi ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir.’ Bu halka hizmet etmek boynumuzun borcudur. Görev verildiği takdirde herkesi kucaklayan ve gönüllerde olan bir gönül belediyeciliği yapacağız” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR