Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 14:21

Ak Partili Aday Adayı Mehmet Demir: Amacımız Adapazarı’na doğru hizmeti ulaştırmak

Sakarya’nın sevilen iş adamlarından olan ve bir çok STK’da görev alan Mehmet Demir, AK Parti Adapazarı Belediye Meclis üyesi aday adaylığına başvurdu. Sakarya Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı ve Medet Eli Derneği başkan yardımcısı Mehmet Demir; AK Parti Adapazarı Belediye Meclis üyesi aday adaylığına başvurdu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-12-2023 11:33
Ak Partili Aday Adayı Mehmet Demir: Amacımız Adapazarı’na doğru hizmeti ulaştırmak

Adaylık başvurusunu AK Parti Adapazarı İlçe Binası’nda yapan Demir; başvuru evraklarını AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan’a teslim etti. Yoğun katılımın olduğu programa katılanlar arasında; İcra Müdürlüğünden emekli Emin Bal, Gaziantepliler Dernek Başkanı Mehmet Durak, Medet Eli Derneği Başkanı Ömer Faruk Bürtek, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Serdal Rodop, Demir Besi Çiftliği Yönetim Kurulu Başkanı

Barış Demir, Gökhan Besi Çiftliği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Gökhan, iş adamı Bülent Bülbül, iş adamı Abdurrahman Sümer, mali müşavir Ahmet Demir, Avukat Abdullah Atmaca, Avukat Anıl Demir, Aysel Organizasyon sahibi Abdullah Elaldı, Sakarya sebze hali kabzımalı Kadir Deniz, Katli Pazaryeri Yönetim Kurulu üyeleri ve AK Parti Adapazarı ilçe teşkilatının yanı sıra, Demir’in ailesi ve sevenleri de katıldı.

Başvurunun ardından açıklama yapan Demir “Amacımız Adapazarı’na doğru hizmeti doğru yerde halkımıza ulaştırmak ve halkımızın yanında durmak. Rabbim muvaffak etsin inşallah. Eşimizden, dostumuzdan ve halkımızdan desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR