Fısıltı HABERLERİ
HV
23 NİSAN Salı 11:41

Akgün Çelik Prefabrik; İftar geleneğini sürdürdü

Prefabrik ve çelik yapı sektöründe, Dünya geneline kaliteli hizmet anlayışı ve 22 yıllık tecrübesi ile hizmet veren Akgün Çelik Prefabrik Yapı; bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği geleneksel İftar Programı’yla dost ve müşterilerini bir araya getirdi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 17-04-2023 17:56
Akgün Çelik Prefabrik; İftar geleneğini sürdürdü

Müşterilere hediyeler

Sakarya’da üç şubesi ile 2001 yılından bugüne hizmet veren Hasan Akgün Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndaki Akgün Çelik Prefabrik Yapı, “5’inci Geleneksel İftar Programı”nı Erenler Büyük Esence Caddesi D100 yan yolda ki iş yerinde düzenledi. Müşterilerin ve protokolün katılım sağladığı iftar davetinde son 1 yılda ev yaptıran müşterilerine hediyeler verilmek üzere çekiliş de yapıldı. Çekiliş sonucunda kazanan şanslı kişilere, bir buzdolabı, bir Çamaşır Makinesi, bir Bulaşık makinesi ve bir Lcd Tv ile çeşitli hediyeler verildi. Aşr-ı Şerif okumasının ardından yaptığı açıklamada çekilişin ikinci defa bu yıl düzenlendiğini belirten Akgün Çelik Prefabrik Yapı işletme sahibi Hasan Akgün, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programımızda; bundan sonra da her yıl çekiliş yaparak müşterilerimize hediye dağıtmaya devam edeceğiz. Bu yıl çekiliş; geleneksel iftar programımızın bir parçası haline getirdik” diyerek, duygularını dile getirdi

 

“Evim Çelik, içim rahat olsun”

“Evim Çelik, içim rahat olsun” sloganı ile çıktıkları bu yolda her geçen gün çelik ve prefabrik yapılara rağbet arttığını ifade eden İşadamı Hasan Akgün; “Güvenilir, hızlı, modern, estetik bakış açısıyla 81 ilde müşterilerinin tercihi haline gelmekten gurur duymaktayız. Yıllardır kalitesinden ödün vermeyen Akgün Çelik Prefabrik araştırma, geliştirme ve sınırsız hizmet konusunda çalışmalarına devam etmekte ve tekdüzelikten kaçınmaktadır. Akgün Çelik Yapı olarak misyonumuz, ürünlerimizin test edilerek güvenilirliğinin sağlanmasından emin olmak, müşteri ihtiyaçlarını karşılarken kaliteden ödün vermemek, araştırma, geliştirme faaliyetleri ile standartları takip etmek, müşterilerinin iş yükünü azaltırken bütün ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Vizyonumuz prefabrik sektöründe en kaliteli ürünleri, hızlı, güvenilir bir şekilde müşterilerle buluşturmaya devam etmektir” dedi.

 

Seçkin isimler bir arada

Geniş katılımın olduğu iftar programına katılanlar arasında; Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti 24. 25. 26. ve 27. dönem Sakarya Milletvekili Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, MHP Sakarya Milletvekili Adayı Sezer Şengöz, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, SASKİ İdari İşler Müdürü Şenol Dinç, 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkan Yardımcısı Osman Karataş, Büyük Esence Mahalle Muhtarı Sadettin Duman, muhtarlar ile aile, iş adamları STK temsilcileri ve tanınmış bir çok isim yer aldı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR