Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:52

AKSAÇLILAR HOCALI KATLİAMINI UNUTMADI…

Unutma, unutturma! Unutmak ihanettir... Bugün uygar dünyanın (?) gözleri önünde, insanlık tarihinin şahit olduğu, en acımasız, en vahşi ve bir o kadarda alçakça, haince gerçekleştirilen bir katliamın sene-i devriyesi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 27-02-2024 10:45
AKSAÇLILAR HOCALI KATLİAMINI UNUTMADI…

Bugün bir Ermeni'nin "Acaba derisi yüzülen bir insan ne kadar yaşar diye merak edipte, tek suçu Türk olmak olan 13 yaşındaki bir çocuğun derisinin yüzülerek öldürüldüğü, "Şu çocuğun başı uygun” denilerek Ermeni askerlerinin bir çocuğun başını kesip top oynadığı, Ermeni askerlerinden kaçarken bebeği ağlamaya başlayan ananın, Ermeni askerleri tarafından namusuna leke sürülmemesi için kendinden çok sevdiği bebeğini boğarak öldürmesin deki onura duyduğumuz saygının sene-i devriyesi.


Bugün ‘HOCALI KATLİAMI ‘
Hocalı katliamının sene-i devriyesinde, bu vahşette hayatını kaybeden 613 soydaşlarımızı yad edebilme adına, Azerbaycan Dost Dernekleri Federasyonu Genel başkanı kıymetli abim İsa Ambarcı’nın davetlisi olarak AKSAÇLILAR olarak Azerbaycan Karabağ Parkı ve HOCALI ANITIN önündeki anma etkinliğimize AKSAÇLILAR Genel Başkan yardımcımız Ensar Sağlam’la birlikte iştirak edip, şehitlerimizin ruhlarına dualar gönderip, karanfil bıraktık. 
Bu vesile ile, dünyanın hangi köşesinde olursa olsun zulme uğrayan, zulüm altında yaşamlarını yitiren tüm dindaş ve soydaşlarımıza bir kere daha Allah'tan rahmet diliyorum.
Unutmayalım ki Hocalı katliamını unutmak, Hocalı katliamı gibi dindaş ve soydaşlarımızın uğradığı zulüm ve katliamları unutturmak ve yeni yetişen nesilleri bu gerçeklerden yoksun yetiştirmek “TÜRKLÜĞÜMÜZE, İNSANLIĞIMIZA EN BÜYÜK İHANETTİR”
Selam, Sevgi ve Saygılarımla
Ahmet BEREKET
AKSAÇLILAR GENEL BAŞKANI

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR