Fısıltı HABERLERİ
HV
01 MAYIS Çarşamba 16:53

AKSAÇLILAR YÜKSEK İŞTİŞARE HEYETİ KURULDU.

2021 Yılında spor ve siyaset dünyasını yakından tanıdığı Merhum Muhsin YAZICIOĞLU dönemi ve sonrasında aralıksız 8 yıl İzmir İl Başkanlığı görevini yürüten Ahmet BEREKET ve dava arkadaşlarınca kurulan AKSAÇLILAR derneği, kısa süre içerisinde, ortaya koyduğu çalışmaları ile adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 14-06-2023 11:14
AKSAÇLILAR YÜKSEK İŞTİŞARE HEYETİ KURULDU.

Şimdi ise yine çok ses getirecek bir hamle ile Bilim, Siyaset, Spor, Basın, Eğitim camiasından hatırı sayılı isimlerden oluşan “AKSAÇLILAR” derneği “Yüksek İstişare heyeti” ile yine çok konuşulacağa benziyor. 

AKSAÇLILAR YÜKSEK İSTİŞARE HEYETİ kuruluşuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan AKSAÇLILAR Derneği Genel Başkanı Ahmet BEREKET 

“Öncelikle Vatanımıza, Milletimize, Turan Coğrafyamıza, Türk -İslam alemine hizmet gayesiyle, Nizamı Alem için Ilahi Kelimullah davamız için yola çıkmış olan bu kutlu hareketin temeli, istişareye dayalıdır. 

Kurulduğumuz günden bugüne, tüm karalarımızı bu şeklide aldık. İstişare heyetimizi daha etkin ve daha verimli hale getirebilme adına Yüksek İstişare Heyeti oluşturmaya karar verdik.   

İlk etapta sınırlı sayıda birbirinden değerli ve alanlarında kendilerini ispatlamış isimlerden oluşturduğumuz heyetimizin sayısını zaman içerisinde artırarak çok daha faydalı hizmetler yapmak istiyoruz” dedi.  

AKSAÇLILAR YÜKSEK İŞTİŞARE ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU.

Prof. Orhan KAVUNCU   Eski Millet Vekili, Avrupa Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanlığı, Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekilliği, Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği 2. Başkanlığı, Türk Yurdu Dergisi Genel Yayın Yönetmenliği, Ziraat Mühendisleri Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Öğretmenler Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 28. Dönem (bu dönem İstanbul iyi parti millet vekili Buğra Kavuncu’nun babası)
DR. BİLAL HABEŞİ ÖZKAYNAR Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun T.B.M.M sindeki Baş danışmanı. TSE Gıda ve Ziraat İhtisas Grubu Başkan Yrd. ve Türkiye İstatistik kurumunda görev yapar.
DR. Hüseyin DURSUN: Kâtip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi
Yunus KARAKAYA: 1965 yılında Manisa’nın Salihli İlçesinde dünyaya geldi. Gazeteci, TV program yapımcısı Tercüman Gazetesi'nin Salihli muhabirliği yaparak mesleğe adım attı. Daha sonra Türkiye Gazetesi'nde spor muhabirliği, İhlas Haber Ajansı, SKY TV Haber Müdürlüğü, Genel Yayın Yönetmenliği, program yapımcılığı ve sunuculuğu yaptı. Ege Telgraf Gazetesinde Yazı İşler Müdürlüğü, Yeniasır Gazetesi’nde köşe yazarlığı ve Yenigün Gazetesinde Genel Yayın Yönetmenliği TRT Kent Radyo İzmir’de program sunuculuğu yaptı. LP Ajanda Genel Yayın yönetmenliğinin yanı sıra, www.haberinioku.com,www.egehurbakis.com,www.egitimrotasi.com haber sitesi ve Ege hür bakış gazetesinin imtiyaz sahibidir.
MEHMET KORKUT: Trabzon Dernekler Birliği Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Oflular Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulundu. Karadeniz Konfederasyonu Kurucular Kurulu Üyesi olan Mehmet Korkut, Genel Başkan Yardımcılığı görevi, BBP Eski MKYK üyeliği ve BBP kurucular kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.
AHMET BEREKET: AKSAÇLILAR Derneği Kurucu Başkanı- Genel Başkan- 2007-2014 Yılları arası BBP İzmir İl Başkanı- Taekwondo- Kıck Boks Milli Antrenör- Milli Hakem- Teknik Direktör- Spor Kulübü Başkanı

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR