Fısıltı HABERLERİ
HV
18 MAYIS Cumartesi 12:13

AKSAÇLILAR’DAN İZMİR İL MÜFTÜSÜNE ZİYARET

AKSAÇLILAR Derneği Genel başkanı Ahmet Bereket ve teşkilat başkanlarından İzmir İl l Müftüsü Sinan KAZANCI’ya teşekkür ziyareti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 04-05-2024 20:15
AKSAÇLILAR’DAN İZMİR İL MÜFTÜSÜNE ZİYARET

  Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan AKSAÇLILAR Genel başkanı Ahmet Bereket 
“AKSAÇLILAR Teşkilatları olarak, Mart ayı içerisinde, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitlerimiz için düzenlediğimiz mevlid ve anma etkinliklerimizin İzmir ayağında,  Tarihi Konak Yalı caminde, Cuma namazı öncesinde yaptığımız mevlid programımıza bizzat iştirak edip, teşkilat mensuplarım ve YAZICIOĞLU sevenlerince okunan hatimlerin, Yasin-i Şerif'lerin bizzat duasını yaptıran İzmir İl Müftümüze AKSAÇLILAR ailemiz adına teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Var olsun” dedi.
İzmir İl Müftüsü Sinan KAZANCI’ da “AKSAÇLILAR teşkilatına yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Muhsin YAZICIOĞLU bu ülkenin önemli bir değeriydi. Biz de böylesine önemli bir değerin vafatının sene-i devriyesinde yapılan mevlid etkinliğinde iştirak etmeyi bir borç bildik. Bu vesile ile tüm şehitlerimize bir kere daha Allah'tan rahmet diliyorum” dedi  

Gerçekleşen ziyarete  AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket'in yanı sıra  basından sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı ve Buca İlçe Temsilcisi  Recep ÇAKILKAYA, Balçova İlçe temsilcisi Akın Hazırol, ve İzmir İl Müftülüğü  Murakıbı Hüseyin  ERGEN katıldı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR