Fısıltı HABERLERİ
HV
19 NİSAN Cuma 19:42

AKSAÇLILAR’DAN İZMİR İL MÜFTÜSÜNE ZİYARET…

AKSAÇLILAR, Ziyaret ve çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AKSAÇLILAR Derneği Genel Başkanı Ahmet BEREKET ve AKSAÇLILAR Yönetim Kurulu üyeleri Halil GÜNEY, Ömer ZİCİN’in bu seferki ziyaret durağı, İzmir İl müftülüğüydü. Ziyaretle bilgi aldığımız AKAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet BEREKET “AKSAÇLILAR GENEL MERKEZİ olarak, bir süredir başlatmış olduğumuz, İl Protokolü, Üniversitelerimiz, Basınımız, Siyasi Partilerimiz, Sivil toplum kuruluşlarımıza, Kanaat Önderlerimize yönelik Planlı ziyaretlerimiz kapsamında, bugün de ülkemizin en Önemli kurumları arasında yer alan Diyanet İşleri Başkanlığı İzmir il Müftümüze ziyaret gerçekleştirdik.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-03-2023 11:21
AKSAÇLILAR’DAN İZMİR İL MÜFTÜSÜNE ZİYARET…

İzmir İl müftümüz Salih SEZİK hocamıza, AKSAÇLILAR olarak yaptıgımız çalışmalarımızı ve vefatının senei devriyesi yaklaşan Şehit Lider Muhsin YAZICIOĞLU için İzmir’de yapmayı planladığımız çalışmalarımız ile ilgili bilgi aktardık. Kendisini 24 martta yapacak olduğumuz mevlit etkinliğine davet ettik.  Kıymetli Müftümüz Salih SEZİK hocamızda ziyaretimizden duyduğu memnuniyetini ifade edip Program durumuna göre, Mevlidimize katılmayı çok arzu ettiğini, Şehit liderimizin bu ülke için ne kadar önemli bir değer olduğunun bu günlerde çok daha fazla anlaşıldığını, merhum Şehit genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nu bizzat tanıyıp hukuklarının olduğunu ifade edip çalışmalarımızda başarılar dilediler. 


İzmir İl müftümüz Salih SEZİK Hocamızdan sonra ikinci ziyaretimizi, Diyanet işleri başkanlığı İzmir il Müftülüğü Murakıbı (müfettişi) Kıymetli dostum, değerli insan Hüseyin ERGEN   hocamıza gerçekleştirdik. Kıymetli hocamızı da 24Martta yapacak olduğunuz mevlit programımıza davet ettik. 


Başta İzmir İl müftümüz Salih SEZİK hocamıza, İzmir il Müftülüğü Murakıbı (Müfettişti) Hüseyin ERGEN Hocamıza, AKSAÇLILAR’ a göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR